Laddar innehåll ...

Tomas Gunnarsson (foto Juliana Wiklund) - Mental och hjärtlig styrketränare

Tomas Gunnarsson

Mental och hjärtlig styrketränare

Tomas Gunnarsson är den mycket folkkära föreläsaren som åker land och rike runt och föreläser för fulla hus. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar han hur man tränar den inre konditionen för att minska stressen och öka glädjen. Han delar med sig av sina egna erfarenheter och ger konkreta tips på hur man får relationerna på företaget att blomstra. Boka ett inspirerande träningspass för att träna de mentala musklerna till världsklass!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I sina inspirerande föreläsningar visar Tomas Gunnarsson hur vi kan lyfta både oss själva och andra!

Tomas Gunnarsson kan konsten att engagera, inspirera och tala så att alla förstår. Det är ingen slump att hans böcker “Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra” och “Träna din inre kondition – mindre stress mer glädje” har varit på bokhandlarnas topplistor under lång tid. Hans popularitet har även smittat av sig på Facebook där han har över 350 000 följare.

I sitt arbete stödjer sig Tomas Gunnarsson på den senaste forskningen och den nya psykologin vilken han på ett lättsamt sätt flätar in i föreläsningen. Han menar att relationerna utan tvekan är företagets viktigaste resurs och att de utgör grunden för att ett företag ska kunna blomstra. Föreläsningen slår an just på hur man vårdar relationen till sig själv och andra.

Tomas Gunnarsson har en grund inom psykosyntes och har haft egen terapimottagning, jobbat med ledarskapscoachning och grupputveckling. Utöver detta är han entreprenör ut i fingerspetsarna och har stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring.

Boka en inspirerade föreläsning med Tomas Gunnarsson hos Athenas!

 

Foto: Juliana Wiklund

  Träna din inre kondition – Lyft dig själv och andra

  • En inspirerande föreläsning om hur vi kan träna vår inre, mentala kondition och öka tilltron till våra egna förmågor. Förutom att vi själv mår bättre blir vi samtidigt bättre vänner, föräldrar, kollegor – ja helt enkelt bättre medmänniskor.
  • Vilken är ett företags viktigaste resurs? En klassisk fråga med ett lika klassiskt svar: de anställda. Relationerna är utan tvekan ett företags viktigaste resurs. När relationerna på arbetsplatsen fungerar bra utgör de nämligen själva fundamentet för att ett företag ska kunna blomstra.
  • Denna föreläsning handlar bland annat just om hur vi vårdar relationen med både andra och oss själva. Tomas Gunnarsson bjuder på en engagerande och härlig föreläsning som samtidigt lockar till skratt och ger tankeväckande insikter.
  • Ur innehållet:
   – Grunderna till ökad arbetsglädje
   – Enkla metoder för starkare relationer
   – Vägen till nya beteenden och vanor
   – Trestegsmodell för att hantera kritik
   – Hur du går som vinnare ur motgångar
Kunder som har upplevt föreläsningar med Tomas Gunnarsson

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden