Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Träna din inre kondition och öka tilltron till din förmåga

Tomas Gunnarsson (foto Juliana Wiklund) - Mental och hjärtlig styrketränare

Tomas Gunnarsson

Tomas Gunnarsson är den folkkära föreläsaren som hjälper er lyfta både er själva men också varandra.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tomas Gunnarsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tomas Gunnarsson är den mycket folkkära föreläsaren som åker land och rike runt och föreläser för fulla hus. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar han hur man tränar den inre konditionen för att minska stressen och öka glädjen. Han delar med sig av sina egna erfarenheter och ger konkreta tips på hur man får relationerna på företaget att blomstra. Boka ett inspirerande träningspass för att träna de mentala musklerna till världsklass!

Därför ska du boka en föreläsning med Tomas Gunnarson:

 • Träna din inre kondition, lär dig att hantera stress och öka tilltron till dig själv på en föreläsning med Tomas Gunnarsson!
 • Få konkreta verktyg och tips på hur du på bästa sätt kan vårda relationen till andra människor i din närhet, men även relationen till dig själv.
 • Ta del av en inspirerande föreläsning som grundar sig i den senaste forskningen inom psykologi och som bjuder på härliga skratt och insikter.

I sina inspirerande föreläsningar visar Tomas Gunnarsson hur vi kan lyfta både oss själva och andra!

Tomas Gunnarsson kan konsten att engagera, inspirera och tala så att alla förstår. Det är ingen slump att hans böcker “Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra” och “Träna din inre kondition – mindre stress mer glädje” har varit på bokhandlarnas topplistor under lång tid. Hans popularitet har även smittat av sig på Facebook där han har över 350 000 följare.

I sitt arbete stödjer sig Tomas Gunnarsson på den senaste forskningen och den nya psykologin vilken han på ett lättsamt sätt flätar in i föreläsningen. Han menar att relationerna utan tvekan är företagets viktigaste resurs och att de utgör grunden för att ett företag ska kunna blomstra. Föreläsningen slår an just på hur man vårdar relationen till sig själv och andra.

Tomas Gunnarsson har en grund inom psykosyntes och har haft egen terapimottagning, jobbat med ledarskapscoachning och grupputveckling. Utöver detta är han entreprenör ut i fingerspetsarna och har stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring.

Boka en inspirerade föreläsning med Tomas Gunnarsson hos Athenas!

 

Foto: Juliana Wiklund

Visa föreläsningar med Tomas Gunnarsson

  Träna din inre kondition – Lyft dig själv och andra

  • En inspirerande föreläsning om hur vi kan träna vår inre, mentala kondition och öka tilltron till våra egna förmågor. Förutom att vi själv mår bättre blir vi samtidigt bättre vänner, föräldrar, kollegor – ja helt enkelt bättre medmänniskor.
  • Vilken är ett företags viktigaste resurs? En klassisk fråga med ett lika klassiskt svar: de anställda. Relationerna är utan tvekan ett företags viktigaste resurs. När relationerna på arbetsplatsen fungerar bra utgör de nämligen själva fundamentet för att ett företag ska kunna blomstra.
  • Denna föreläsning handlar bland annat just om hur vi vårdar relationen med både andra och oss själva. Tomas Gunnarsson bjuder på en engagerande och härlig föreläsning som samtidigt lockar till skratt och ger tankeväckande insikter.
  • Ur innehållet:
   – Grunderna till ökad arbetsglädje
   – Enkla metoder för starkare relationer
   – Vägen till nya beteenden och vanor
   – Trestegsmodell för att hantera kritik
   – Hur du går som vinnare ur motgångar

Referenser

Vi har fått en fantastiskt positiv respons från vår personal. Många har uttryckt att det var den bästa studiedagen de någonsin haft. Tomas tog upp saker som gav ett igenkännande och som även berörde, både till skratt och eftertänksamhet.

Åsa Käll, Kumla kommun

Kumla kommun

Vi tyckte det var en fantastisk och inspirerande föreläsning! Många påminner nu sig själva om att vara mer positiva i stället för att gnälla. Det är en annan stämning på jobbet och det var precis vad vi ville åstadkomma!

Annelie Öhman, Lärarförbundet & Kommunal

Lärarförbundet
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tomas Gunnarsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tomas Gunnarsson