Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Thomas Di Leva - Musiker, artist och livsfilosof

Thomas Di Leva

Musiker, artist och livsfilosof

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Thomas Di Leva

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med hits som ”Vi har bara varandra” och ”Vem ska jag tro på” har Thomas Di Leva varit en omtalad stjärna på den svenska musikscenen sedan 80-talet. Han är fortfarande aktiv musiker och det finns få som inte skulle känna igen honom om han råkade korsa ens väg. Hör Thomas Di Leva föreläsa om det stort och smått, konkret och mystik – boka en föreläsning hos oss på Athenas!

Trots att det har gått flera decennier sedan Thomas Di Leva spelade in låtarna ”Vem ska jag tro på”, ”Vi har bara varandra” och ”Själens krigare” är texterna och tonerna lika relevanta nu som då. Få artister i svensk musikhistoria har varit sin livsfilosofi så trogen som Thomas Di Leva, en unik artist och låtskrivare på den svenska musikscenen!

På senare år har Thomas Di Leva åter blivit ett namn på mångas läppar, detta bland annat genom att medverka i ”Så mycket bättre” 2010, en säsong som blev en tittarsuccé. Han har också kommit ut med självbiografin ”Vi måste prata om allt” 2013, i vilken han berättar om hur det var att växa upp i ett arbetarhem och om hur han blev mobbad under hela gymnasietiden.

Thomas Di Leva har lyckats med något som ingen annan svensk artist klarat av tidigare: 1999 fyllde han hela Globen! Han utforskar ständigt gränslandet mellan det fysiskt faktiska och den abstrakta känslovärlden, och på grund av hans unika personlighet finns det få som inte har en åsikt om honom som artist. Förutom att vara artist håller han i kurser om meditation, personlig och andlig utveckling. Han går onekligen sin egen väg, vilket för övrigt är en essentiell ingrediens i hans hemliga recept på lycka.

Boka en inspirerande och vyvidgande föreläsning med Thomas Di Leva för att få ta del av mer!

Visa föreläsningar med Thomas Di Leva

  Mitt livs resa, från mobbad till hyllad till mobbad och hyllad igen

  • Thomas Di Leva, om någon, vet hur svårt det är att vara älskad och hatad på samma gång, hur tufft det är när mediedrevet är som värst och hur underbart det kan vara när hyllningarna haglar över dig.
  • Dessa erfarenheter får du ta del av i denna föreläsning.

  Det du tänker blir din verklighet

  • Här får du tips och råd om hur du möter de möjligheter och svårigheter som uppstår längs livets väg samt hur du ska bära dig åt för att förverkliga och leva ut dina drömmar.

  Hemligheten med att vara lycklig

  • Hur kommer det sig att vi gör saker som inte gör oss lyckliga?
  • Thomas Di Leva förklarar varför och berättar om sina tre hemliga steg för att få ett lyckligare och mer harmoniskt liv.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Thomas Di Leva

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Thomas Di Leva