Laddar innehåll ...

Therése Gedda föreläsning - Entreprenör och föreläsare

Therése Gedda

Entreprenör och föreläsare

Prisbelönta och inflytelserika Therése Gedda har verkligen gjort ett namn för sig som företagare och föreläsare. Hennes långa erfarenhet gör henne till en trygg och trovärdig föreläsare, som förmedlar sina ämnen med stor övertygelse och passion. Med sin sprudlande energi och optimism peppar hon andra att nå sin fulla potential och utbildar företagare inom innovation, startups och mindset. Ta chansen nu och boka en inspirerande Therése Gedda föreläsning hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Therése Gedda är ett riktigt underbarn när det kommer till företagande och föreläsande. Hon har lång lista av framgångar och har skapat ett starkt varumärke med gott renommé. Dessutom har hon en fallenhet för storytelling, vilket har hjälp henne på vägen mot framgång.

Sedan hon startade sitt första konsultföretag som 17-åring har hon tagit världen med storm: hon har stöttat tusentals företag i sitt jobb som konsult; vunnit SKAPA, Sveriges största pris för innovatörer; hon hyllades i Nordic Tech List som en av Nordens mest inflytelserika personer inom tech och startup-världen.

I dag är Therése Gedda CEO i sitt prisbelönta företag 30minMBA, där hon leder ett internationellt team mot målet att bygga broar mellan vad forskningen vet och vad företag gör. Hon har stor tilltro till framtiden och tror att hennes största framgångar fortfarande ligger framför hennes fötter. Och med stora drömmar och tydliga mål kommer man långt!

Vid en Therése Gedda föreläsning ska du vara förberedd på att bli tagen med storm. Hon grundar sina påståenden i spännande studier och charmar publiken med sin smittande energi och igenkännande berättelser. Hon utstrålar en trygghet, övertygelse och positivitet som gör att åhörarna tar till sig hennes budskap och gör en förändring i vardagen. Detta har gjort henne till en ytterst framgångsrik föreläsare, som har inspirerat tusentals människor över hela världen.

Boka en Therése Gedda föreläsning i dag – du blir inte besviken!

  Therése Gedda föreläsning

  Signaturföreläsning: MAPPED Brilliance

  • Hur närmar vi oss vår egen potential? Hur utvecklar vi oss, både personligt och professionellt? Hur utmanar man sig själv och möter sina rädslor?
  • I denna föreläsning pratar Therése Gedda om hur du jobbar förbi dina begränsningar, fokuserar på dina styrkor och omfamnar möjligheter.
  • Ämnen: mindset, positiv psykologi, entreprenörskap, personlig utveckling.

  Therése Gedda föreläsning

  Föreläsning: Mindset and Thriving

  • Hur kan man se till att man känner sig driftig och effektiv – varje dag? Hur skapar man en livsstil som främjar ens utveckling och framgång? Hur utvecklar man sina networking skills, så man blir den mest karismatiska personen på jobbmiddagen? Hur utvecklar man ett starkt personligt varumärke?
  • Detta och mycket mer får du ta del av vid Therése Geddas föreläsning om inställning och personlig utveckling.
  • Therése Gedda har flera föreläsningar inom detta ämne. Gör en förfrågan för att få reda på mer.

  Therése Gedda föreläsning

  Föreläsning: Business Culture and Workplace Engagement

  • Lär dig hur man utvecklar ett högpresterande team, varför positivitet och engagemang är så viktigt på jobbet, hur man skapar en vinnande arbetskultur i sin startup och hur man anställer efter arbetsplatsens kultur.
  • Ämnen som berörs vid dessa föreläsningar: arbetskultur, ledarskap, engagemang och framtidens jobb.
  • Therése Gedda har flera föreläsningar inom detta ämne. Gör en förfrågan för att få reda på mer.

  Therése Gedda föreläsning

  Föreläsning: Entrepreneurship and Innovation

  • Hur gör man inlärning till ett livslångt mindset? Och vad är egentligen design thinking?
  • Hör Therése Gedda berätta med stor entusiasm om kreativitet, innovation, positiv psykologi och utbildningsteknologi.
  • Therése Gedda har flera föreläsningar inom detta ämne. Gör en förfrågan för att få reda på mer.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Therése Gedda

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden