Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Stefan Sebö - Författare, affärsutvecklare och inspiratör

Stefan Sebö

Författare, affärsutvecklare och inspiratör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Sebö

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stefan Sebö är en av Sveriges mest populära och erfarna föreläsare. Han har arbetat med förändringsprocesser för otaliga människor i allehanda typer av organisationer och verksamheter i mer än 30 år. Stefan Sebö har funnit framgångsreceptet för lyckad personlig utveckling och är expert på att få sina åhörare att lära känna sin egen potential. Framstegen börjar med dig - boka genast en inspirerande föreläsning med Stefan Sebö hos oss på Athenas för en välbehövlig dos motivation på vägen mot nya höjder! 

Stefan Sebö har över 30 års erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och medarbetarutveckling och är en av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade föreläsare på området. Han är dessutom en produktiv författare som väljer att dela med sig av sina tips och erfarenheter för att DU ska kunna bli bättre!

Stefan Sebö är i grunden företagsekonom och har arbetat som säljare, säljledare, försäljningschef och VD. Han brinner för att hjälpa organisationer, företag och människor att utvecklas och nå sin fulla potential. Hittills har hundratals företag fått ta del av framgångsstrategier genom inspirerande, engagerande och informativa föreläsningar och seminarier, bland annat Astra, IKEA, TV4, IKEA, Ericsson, Volvo, Telenor, SEB, Åhléns, Lantmännen, Danske bank, Unicef, Försäkringskassan och Forex.

Bland de böcker Stefan Sebö har skrivit finner vi titlar som ”Sälj som en TOPPsäljare”, ”Bruksanvisning för ett bättre liv” och RESULTAT – Din personliga guide till framgång”. Den sistnämnda blev då den kom ut nominerad till årets ledarskapsbok av Sveriges HR-förening och valdes till bästa bok i genren personlig utveckling. Stefan Sebös senaste litterära bidrag utkom i september 2016 och heter ”Konsten att skapa världens bästa företag”. Den är, som titeln avslöjar, en guide till framgång för ditt företag – full av inspirerande vägledning till kreativitet och lönsamhet!

Stefan Sebös grundläggande filosofi är att ett företag är summan av sina medarbetare. Han betonar därför vikten av välmående anställda som arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål. Ett bra arbetsklimat är en viktig förutsättning för att uppnå både arbetsglädje och förbättrade resultat – något som alla tjänar på. Det skapar dock inte sig själv, utan är beroende av en miljö där produktiva medarbetare motiveras och får utrymme att växa.

En annan av Stefan Sebös grundpelare är hans förmåga att lära oss att inse vår egen potential. Inte sällan tvivlar vi på våra egna inneboende kunskaper och färdigheter. Ett lågt självförtroende och en dålig självkänsla sätter direkta hinder för framgångsrik utveckling. Stefan Sebös arbete och föreläsningar är att befria de krafter som finns inom oss. Han hjälper oss att vidta alla nödvändiga steg mot ett bättre liv både hemma och på arbetet och hjälper oss att se möjligheter istället för svårigheter!

”Ett företag blir aldrig bättre än kvalitets- och ambitionsnivån på medarbetarna”. Läs vår spännande intervju med Stefan Sebö här!

Visa föreläsningar med Stefan Sebö

  Personlig utveckling

  • Stefan Sebö föreläser om konsten att få förändringar att leda till förbättringar. Och alla framsteg grundar sig huvudsakligen på hur du spenderar din tid. Tiden är din viktigaste men mest svårkontrollerade resurs. Vi behöver inte mer tid. Men vi behöver en timer för att lära oss att planera och prioritera den tid vi har.
  • Personlig utveckling handlar till stor del om att ha visioner och mål. Och för att nå dina mål behöver du motivation och 100% engagemang. Stefan Sebö inspirerar, motiverar och ger dig tips på hur du kan göra dina drömmar till verklighet!

  Framgångsrik försäljning

  • I denna föreläsning betonar Stefan Sebö vikten av en fungerande säljstrategi. Det handlar inte om vad vi vill uppnå, utan hur vi tar oss an uppgiften.
  • Konkurrenssituationen är nu svårare i de flesta branscher än vad den någonsin har varit tidigare. För en lyckad försäljning måste vi utveckla konsten att skapa inspirerande presentationer och förbättra vår kundservice.
  • Ett av de viktigaste budskapen Stefan Sebö har här är kanske detta: Sälj inte, hjälp kunden att köpa!

  Motivation – en kreativ och positiv kraft

  • Motivation är en kreativ och positiv kraft som stärker våra möjligheter och driver oss till nya kreativa höjder. Man kan se motivation som två ytterligheter, antingen att vi är motiverade eller så är vi inte motiverade – vad väljer du?
  • Föreläsningen ger inspiration, motivation, kunskap och specifika metoder för att utveckla medarbetarna till en ny nivå. Alla framsteg grundar sig huvudsakligen på de relationer och den kommunikation vi lyckas skapa med vår omgivning.
  • Att trivas med dig själv liksom att arbeta med att skapa glädje både hemma och på arbetet och att se möjligheter där andra ser problem, är grunden för all utveckling. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du gör.

  Förhandlingsteknik

  • Att sälja är lätt, men att sälja lönsamt är avsevärt svårare. Som kund är det dumt att inte förhandla om priset, men priset är bara en del av förhandlingarna.
  • Förhandlingsteknik – att göra en lyckad förhandling skapar två vinnare!  Vid en förhandling gäller det att förbereda dig väl, veta vad du kan förlora, och att ha en strategi och taktik som gynnar båda parter. Vad är en acceptabel nivå och vad jag inte kan acceptera?

  Bli en vinnare genom mental träning

  • Med rätt mental träning kan alla bygga upp motivation och bli en vinnare. Syftet med mental träning är att ställa upp konkreta mål och våga slutföra dem.
  • Mental träning handlar om att tänka annorlunda – att hitta en väg att bryta alla gamla tankar och memorerade mönster för att istället hitta nya sätt att utvecklas på.

  Målstyrning

  • En effektiv målstyrning innebär att du har ett mål och en strategi för hur du ska uppnå målet. Föreläsningen är ett vitaminspray som skapar stor optimism bland deltagarna.
  • Efter föreläsningen, känner du dig redo att ta tag i din egen utveckling med ett nyfunnet självförtroende.

  SEMINARIUM: Utveckla dig själv och ditt företag till vinnare

  • På ett enkelt, underhållande och tänkvärt sätt visar Stefan Sebö att det är vi själva som avgör hur vi mår och hur bra ett företag och dess medarbetare kan bli. Ett företag är summan av sina medarbetare. Hur kan du förverkliga dina drömmar, skapa starkare, gladare och trevligare relationer på arbetet och hemma, och lära dig att ta hand om kunder så att de återkommer?
  • Det här är ett seminarium för alla som vill utvecklas – både yrkesmässigt och privat. Du kommer att le igenkännande och känna hur gamla invanda tankemönster bryts. Och när du går därifrån kommer du att se möjligheter där du tidigare bara såg problem.
  • Seminariet tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder, för att kunna utveckla medarbetarna och företaget till vinnare. Stefan Sebö har förmågan att väcka och stärka personerna i organisationen att växa till optimal potential. All framgång bygger i grund och botten på den relation och kommunikation man lyckas skapa med sin omgivning, sina arbetskamrater, kunder och samarbetspartners. Att må bra med sig själv och i alla lägen träna sig på att skapa glädje såväl hemma som på arbetet och att se möjligheter där andra ser problem är grunden till all framgång.

  SEMINARIUM: Motivation och 100 % engagemang

  •  Att bli framgångsrik och nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt.
  • Det här är ett seminarium som får medarbetarna att växa. De kommer att komma till insikt om att de har allt de behöver, de behöver ”bara” fortsätta utveckla det de har!
  • Stefan Sebö tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder för att kunna utveckla medarbetarna till vinnare.

  SEMINARIUM: Konsten att skapa världens bästa företag

  • Detta seminarium bygger på Stefan Sebös nyutkomna bok med samma namn.
  • Här har du möjlighet att ta del av bokens 7 beskrivna framgångsfaktorer, framgångsfaktorer som kan se till att föra dig och ditt företag längre än du någonsin hade trott!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Sebö

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Stefan Sebö