Laddar innehåll ...

Stefan Görwik

Stefan Görwik

Utbildare och inspiratör

Med sina inspirationsföreläsningar hjälper Stefan Görwik dig och dina medarbetare att nå ökad motivation, få arbetsglädje och bättre resultat. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stefan Görwik har arbetat som inspirationsföreläsare och utbildningskonsult sedan 1987. Före han startade eget jobbade på han olika större internationella utbildningsföretag, däribland på Wilson Learning och Time Manager. Stefan Görwik använder en upplevelsebaserad pedagogik som engagerar och skapar resultat.

Med spetskompetens inom ledarskap och medarbetarskap i kombination med ett starkt engagemang ger Stefan Görwik kunden en unik trygghet i sitt val av utbildare, talare eller ledarskapsrådgivare.

Efter flera års arbete i USA föreläser han ofta och gärna på engelska.

Boka en inspirerande och resultatskapande föreläsning med Stefan Görwik!

  Motivation och arbetsglädje

  • Detta är en föreläsning om att omsätta projekt eller mål till handling och resultat.
  • Med högt tempo och entusiasm berättar Stefan Görwik hur du ska göra för att öka motivationen, även när det tar emot. Han ger dig konkreta verktyg och handlingskraft att nå fram och på vägen dit känna arbetsglädje.

  Förändringar som förbättrar

  • En föreläsning om att handskas med förändringar på ett positivt sätt. Förändring är ett naturligt tillstånd som innebär att ständigt utvecklas.
  • Stefan Görwik ger dig mod, kraft och tillit att utvidga din trygghetszon och snabbare ta steget in i din utvecklings- eller förändringszon.

  Utveckla vinnande team

  • Ett vinnande team präglas av en rak och öppen kommunikation som bygger på respekt och förtroende. När alla tar ansvar skapas ett positivt resultat vilket leder till en förbättrad teamkänsla.
  • Föredraget utgår ifrån 17 utvecklingsprinciper för vinnande team.

  Hur får vi mod att våga mer

  • Vilka är våra drivkrafter och vad är det som håller oss tillbaka? När vi vet vad vi vill, känner inspiration att göra det och har en plan skapas förutsättningar att ta första steget och nå hela vägen in i mål.
  • Stefan Görwik ger dig i detta föredrag konkreta tips och idéer hur du får mod att våga mer.

  Att sälja förtroende

  • Hur får vi kraft att motivera oss själva och skapa en positiv säljspiral? Hur ökar vi självförtroendet och förtroendet i våra kundrelationer? Vad skapar en framgångsrik säljkultur med långsiktiga kundrelationer?
  • Dessa och andra viktiga frågor får du och dina medarbetare svar på i den här föreläsningen.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden