Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Lär dig knepen som alla framgångsrika ledare har gemensamt

Sigurd Granmark föreläsning

Sigurd Granmark

F.d. Ledare inom Adidas, mental tränare och föreläsare. Guidar din verksamhet till bättre resultat!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sigurd Granmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur presterar man när det gäller? Hur skapar man goda resultat - gång på gång? Sigurd Granmark har stor erfarenhet av att leda internationella organisationer och har vunnit flera priser för sitt ledarskap. Han har kartlagt vad det är som gör att vissa organisationer, ledare, medarbetare och grupper alltid skapar goda resultat. Det har visat sig att de bästa gör samma saker som andra, men på ett lite annorlunda sätt. Boka en föreläsning och lär dig deras metoder!

Under sin tid som ledare för Adidas-gruppen i Norge lyckades Sigurd Granmark göra varumärket “inne” igen. Adidas Norge blev marknadsledare och utsågs till den bästa organisationen i Europa. I dag jobbar Sigurd Granmark som ledare, mental tränare och föreläsare och guidar både företag, ledare, idrottare och privatpersoner till bättre resultat.

Då Sigurd Granmark tog över ledarposten i den norska Adidas-gruppen var varumärket inte vad man kan kalla “inne”. Han tog då till olika handgrepp och vågade beslut för att vända detta och öka motivationen bland medarbetarna. Bland annat gav han sina medarbetare ledigt en dag i månaden, men på ett villkor: att de gjorde något som utvecklade dem som anställda i företaget.

De vågade besluten visade sig vara lyckade, och numera är Adidas inne i värmen igen. Det är inte bara inne i värmen – resultaten fullkomligt blomstrar och både medarbetare och konsumenter har fått en helt ny tro på produkten.

Sigurd Granmark har med andra ord personlig erfarenhet av att leda organisationer till framgång. Han har även i flera år studerat andra framgångsrika ledare, idrottare och andra som lyckats inom sitt område och kartlagt vad det är som gör att de lyckas prestera och leverera gång på gång. Hans upptäckter och erfarenheter har mynnat ut i mycket populära föreläsningar som vi nu äntligen får ta del av även i Sverige.

Därför borde du boka Sigurd Granmarks föreläsning

 • Få nya tankar och smarta metoder, inspirerade av de allra mest framgångsrika.
 • Sigurd Granmark har personlig och lång erfarenhet av att leda organisationer till framgång.
 • Få expertråd av Sigurd Granmark som ledare, mental tränare och föreläsare som guidat både företag, ledare, idrottare och privatpersoner till bättre resultat.
Visa föreläsningar med Sigurd Granmark

  Sigurd Granmark föreläsning

  Förändring förnöjer icke

  • Förändringsbenägenhet är en av de viktigaste egenskaperna hos medarbetare världen över. Det som är tillräckligt bra i år är garanterat inte tillräckligt bra nästa år, och om vi vill behålla vår position även i framtiden måste vi hela tiden prestera bättre.
  • Sigurd Granmark lär dig hur man leder i förändring och hur man får sig själv och sina medarbetare att bli mer skickliga på att genomföra förändringar. Boka en inspirerande föreläsning full av motivation och beprövade metoder som fungerar i praktiken.

  Sigurd Granmark föreläsning

  Effektivisering

  • Vill du öka hastigheten i ditt företag? Då är den här föreläsningen för dig! Vi jobbar ofta mycket, men med fel saker på rätt sätt eller med rätt saker på fel sätt. Ingendera för företaget närmare målen.
  • Sigurd Granmark hjälper dig och dina medarbetare att klart definiera era mål och skala bort allt onödigt som inte har med målen att göra. Vi går igenom allt från kundrelationer, möten, mejl-inkorgen och after work och tittar närmare på vad vi borde göra mer eller mindre.

  Sigurd Granmark föreläsning

  Mental styrka

  • De allra flesta av oss vet vad som borde göras för att lyckas, men av någon anledning blir det inte gjort. Mental styrka handlar mycket om att skapa ett sammanhang mellan det du gör och det du borde göra.
  • Sigurd Granmark avslöjar hur de mest framgångsrika ledarna och medarbetarna tänker. På ett underhållande sätt visar han hur höga mål och hög trivsel hänger ihop och vilka metoder du kan använda för att leda dig själv och andra i en mer framgångsrik riktning. Det bjuds också på väletablerade tekniker som du kan använda för att lyckas med presentationer, kundmöten, styrelsemöten och liknande.

  Sigurd Granmark föreläsning

  Målmannen

  • Mål är otroligt viktiga för goda prestationer, oavsett om det gäller idrott eller näringsliv. Ändå vet allt för få anställda (och ledare!) vad som egentligen är företagets mål. Sigurd Granmark brinner för att få oss att hitta tillbaka till målen igen och inse varför det är så viktigt.
  • När den här föreläsningen är över har vi antingen jobbat fram nya mål för företaget, reviderat de existerande eller fått en bättre förståelse för de existerande målen. Sigurd Granmark visar vilka mentala processer som ligger bakom tydliga mål och hjälper dig lägga upp en plan för att nå dem.

  Sigurd Granmark föreläsning

  Stargate

  • Stargate är en föreläsning för ledare som har som ambition att skapa stjärnor av sina medarbetare. Ledare skall kontinuerligt utveckla sitt ledarskap, för det är de anställda som utvecklar företaget.
  • Sigurd Granmark tar upp vikten av tydliga mål och värderingar, ledarskapsfilosofi, strategier, stresshantering, fördelning av ansvar och varför du som ledare måste utveckla dig proportionerligt med företaget. Boka en föreläsning och uppdatera din mentala “verktygslåda” för ledarskap!

  Sigurd Granmark föreläsning

  Prestationens superkrafter

  • Det finns tre färdigheter som är “alla goda presentationers moder”: fokus, handlingskraft och förändringsbenägenhet. I den här inspirerande föreläsningen lär du dig bemästra och utveckla alla tre.
  • Tillsammans med Sigurd Granmark jobbar vi med tekniker för att etablera och behålla fokus på det som är viktigt. När fokus väl ligger på målet gäller det att faktiskt hålla sig till planen och genomföra det som bör genomföras. Till sist lär vi oss mer om den mest eftertraktade egenskapen i näringslivet i dag: förmågan att förändras.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sigurd Granmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Sigurd Granmark