Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Fenomenet serendipity - en lyckosam slump och hur man ibland har turen i livet

Saeid Esmaeilzadeh föreläsning

Saeid Esmaeilzadeh

Visionär och serieentreprenör som pratar om framtidens teknologi och delar med sig av sin egen livsresa.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Saeid Esmaeilzadeh

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh har haft stora framgångar inom näringslivet. Som föreläsare pratar han om framtidens teknologi och entreprenörskap och delar med sig av sin egen spännande livsresa. Saeid kan konsten att förmedla komplex vetenskap och göra den lättförståelig för sin publik.  Boka en fascinerande föreläsning om Saeids entreprenöriella bolagsbygge och om att våga ta chanser som dyker upp när du minst anar det.

Saeid Esmaeilzadeh kom till Sverige som flykting när han var åtta år. Tjugo år senare blir han Sveriges yngsta docent i materialkemi vid Stockholms Universitet. Av en lyckosam slump framställer han där världens hårdaste glasmaterial när ett experiment inte går riktigt som det ska. Detta blir början på det framgångsrika bolagsbygge som  Saeid Esmaeilzadeh och hans barndomsvän  Ashkan Pouya ägnar det nästkommande decenniet åt. Tillsammans har de byggt både miljardbolag och broar mellan akademin och affärsvärlden.

I dag driver de två entreprenörerna bolagskoncernen Serendipity Group, som jobbar inom vetenskap och tech.  I boken ”Miljardmakarna – Flyktingarna som byggde ett affärsimperium” är deras livshistoria omskriven och under hösten 2018 skildras historien i dokumentärfilmen ”Miljardimperiet”. 

Trots sina stora framgångar i livet har Saeid Esmaeilzadeh fortfarande ödmjukheten och självdistansen i behåll. I sina föreläsningar är han öppen, ärlig och visar på hur relationer och trauman faktiskt kan bli drivkrafter för framgång.  

En av Saeid Esmaeilzadehs hjärtefrågor är fenomenet serendipity- en lyckosam slump.  Ibland har man turen att hitta något annat värdefullt än det man letar efter och Saeid Esmaeilzadeh menar att så länge man är öppen för nya möjligheter så kommer nya möjligheter hitta en.

Därför ska du boka Saeid Esmaeilzadehs föreläsning

 • I sina föreläsningar är han öppen, ärlig och visar på hur relationer och trauman faktiskt kan bli drivkrafter för framgång.
 • Tillsammans med sin barndomsvän har Saeid Esmaeilzadeh byggt både miljardbolag, en framgångshistoria med sina bästa råd som han delar med sig av.
 • Genom systematik och struktur kan man till och med öka chanserna för serendipiteter och i sina föreläsningar berättar han hur.
Visa föreläsningar med Saeid Esmaeilzadeh

  Saeid Esmaeilzadeh föreläsning

  Saied Esmaeilzadeh erbjuder 

  • I  sina föreläsningar delar Saeid Esmaeilzadeh med sig av erfarenheter och lärdomar från sin fängslande resa och sitt fascinerande bolagsbygge
  • Entreprenörskap
  • Digitalisering
  • Robotteknik (man versus machine)
  • AI (artificial intelligence)
  • Teknologisk innovation
  • Föreläsningen anpassas efter era önskemål och behov
  • Kunskap och praktiska insikter över livets serendipity

Referenser

We are very happy with and grateful for having Saeid Esmaeilzadeh, founder of Serendipity Group, as the keynote speaker who excellently addressed our Kick-off in Stockholm. His speech was much appreciated by our audience as his stories had it all; they were engaging, inspiring and thought provoking.

Jan Hillered, founder and Managing partner

Round2 Capital Partner

Jag hade äran att få boka Saeid som föreläsare inför Börshajen Academy, norra Europas största finansevent på Hovet med över 7700 besökare. En arenascen och en sådan stor publik kan göra många nervösa men Saeid var lugn och helt fantastisk! Han var trygg, självsäker, tydlig och otroligt inspirerande. Publiken älskade att höra om den helt vanliga killen som gjorde en fantastisk resa och blev en framgångsrik affärsman. Trots framgången har Saeid behållt sin ödmjukhet och sina värderingar vilket gör det otroligt kul att få jobba med honom. Det var en ära att få ha honom hos oss och jag kan varmt rekommendera honom till alla som behöver en förebild att inspireras av!

Andra Fahrad, founder

Börshajen

Om du vill förstå the Swedish dream och hur svenskt entreprenörskap är och har blivit världsledande ska du lyssna på Saeid Ezmaeilzadeh. Han konkretiserar entreprenörskapets egentliga drivkrafter och hur teknisk utveckling och driv kan göra vem som helst till entreprenör. Publiken får nya insikter och exempel på hur företagskulturer, policyförslag och svenskt näringsliv kan förbättras och utvecklas när han utgår från sin egen historia och framgångssaga.

Ylva Skoogberg

Entreprenörsskapsforum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Saeid Esmaeilzadeh

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Saeid Esmaeilzadeh