Laddar innehåll ...

Saeid Esmaeilzadeh föreläsning - Visionär och serieentreprenör

Saeid Esmaeilzadeh

Visionär och serieentreprenör

Serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh har haft stora framgångar inom näringslivet. Som föreläsare pratar han om framtidens teknologi och entreprenörskap och delar med sig av sin egen spännande livsresa. Saeid kan konsten att förmedla komplex vetenskap och göra den lättförståelig för sin publik.  Boka en fascinerande föreläsning om Saeids entreprenöriella bolagsbygge och om att våga ta chanser som dyker upp när du minst anar det! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Saeid Esmaeilzadeh kom till Sverige som flykting när han var åtta år. Tjugo år senare blir han Sveriges yngsta docent i materialkemi vid Stockholms Universitet. Av en lyckosam slump framställer han där världens hårdaste glasmaterial när ett experiment inte går riktigt som det ska. Detta blir början på det framgångsrika bolagsbygge som  Saeid Esmaeilzadeh och hans barndomsvän  Ashkan Pouya ägnar det nästkommande decenniet åt. Tillsammans har de byggt både miljardbolag och broar mellan akademin och affärsvärlden. 

I dag driver de två entreprenörerna bolagskoncernen Serendipity Group, som jobbar inom vetenskap och tech.  I boken ”Miljardmakarna – Flyktingarna som byggde ett affärsimperium” är deras livshistoria omskriven och under hösten 2018 skildras historien i dokumentärfilmen ”Miljardimperiet”. 

Trots sina stora framgångar i livet har Saeid Esmaeilzadeh fortfarande ödmjukheten och självdistansen i behåll. I sina föreläsningar är han öppen, ärlig och visar på hur relationer och trauman faktiskt kan bli drivkrafter för framgång.  

En av Saeid Esmaeilzadehs hjärtefrågor är fenomenet serendipity- en lyckosam slump.  Ibland har man turen att hitta något annat värdefullt än det man letar efter och Saeid Esmaeilzadeh menar att så länge man är öppen för nya möjligheter så kommer nya möjligheter hitta en. Genom systematik och struktur kan man till och med öka chanserna för serendipiteter och i sina föreläsningar berättar han hur.

Boka Saeid Esmaeilzadeh hos Athenas i dag och bli inspirerad för livet!

  Saied Esmaeilzadeh erbjuder 

  • I  sina föreläsningar delar Saeid Esmaeilzadeh med sig av erfarenheter och lärdomar från sin fängslande resa och sitt fascinerande, entreprenöriella bolagsbygge
  • Vassa kunskaper inom ämnen som

  – Entreprenörskap

  – Digitalisering

  – Robotteknik (man versus machine)

  – AI (artificial intelligence)

  – Teknologisk innovation

  • Föreläsningen anpassas efter era önskemål och behov
  • Kunskap och praktiska insikter över livets serendipity
Kunder som har upplevt föreläsningar med Saeid Esmaeilzadeh

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden