Laddar innehåll ...

Peter Siepen (foto Stefan Holm) - Tv-profil, entertainer, DJ och trendsättare

Peter Siepen

Tv-profil, entertainer, DJ och trendsättare

Peter Siepen har gjort att definiera modet och att sticka ut i bruset till en konst. Hans förmåga att alltid vara aktuell genom att sätta tonen för trenden har också gjort honom till ett stående inslag i det svenska kändisvimlet. Förutom att föreläsa om kost och hälsa och leverera färgstark underhållning kan Peter Siepen göra ditt event till discoglam i rollen som DJ. Boka ett evenemang med honom hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

1990-talet var något av en magisk tid då allt var möjligt. Just på den tiden stod Peter Siepen utanför en korvkiosk när han fick den stora frågan: vill du bli programledare på tv? Han svarade ja och sedan dess har hans karriär varit ett faktum. Peter Siepen är den moderna tidens svar på ett modelejon. Han har under många år definierat vad snygga kläder och en skön stil är.

För Peter Siepen, som 2009 utsågs till ”Sveriges bäst klädde man” av tidningen Elle, är mode, plagg och att klä sig en fråga om konstnärskap, att ha ett uttryck. Oavsett om han modellar, programleder, minglar eller showar bejakar han det visuella konstnärskapet i det han gör.

Peter Siepens första programledarjobb var på Nordic Channels, sedermera Kanal 5:s, ”Palladium top 10”. Därefter fortsatte han programledarrollen på ZTV. Du har också kunnat se honom i program som ”När & fjärran” på TV4 och ”Forma kroppen” på TV4 Plus.

Att ha en känsla för att kunna sätta modet, snarare än att följa det, medför att man alltid är aktuell. Peter Siepen har lyckats med konststycket att synas, höras och att sticka ut i bruset i två decennier. Förutom att vara en del av det svenska kändisvimlet är Peter Siepen DJ, underhållare och föreläsare. Han föreläser framför allt om kost och hälsa.

Vad sägs om en färgstark underhållare och DJ till ditt event? Boka Peter Siepen här hos Athenas!

 

Foto: Stefan Holm

    Föreläsningar med Peter Siepen

    • Du kan boka Peter Siepen som värd, konferencier, föreläsare eller DJ.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Peter Siepen. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden