Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Förespråkare för det aktiva lyssnandet som stärker relationer och samarbeten

Niklas Wass föreläsning

Niklas Wass

Kreativ entreprenör, kommunikatör, föreläsare och ambassadör för det "aktiva lyssnandet"

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Niklas Wass

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Niklas Wass föreläser om det aktiva lyssnandets kraft och hur ett framgångsrikt lyssnande kan maximera era resultat. Ni får räkna med att ompröva era perspektiv om vad lyssning kan innebära och Niklas ger er konkreta tips och berättelser från sitt eget liv där hans mindset gett honom helt oanade möjligheter och resultat. Boka en inspirerande och utvecklande Niklas Wass föreläsning här på Athenas!

Därför ska du boka en Niklas Wass föreläsning:

 • Niklas brinner för att få världen att bli bättre på att lyssna och detta lyser igenom när han föreläser med en mix av humor, värme, rakhet och ärlighet
 • Det aktiva lyssnandet som Niklas föreläser om hjälper såväl chefer som anställda att förbättra sin kommunikation och därmed skapa tillväxt och utveckling
 • Niklas delar med sig av konkreta tips och råd om det aktiva lyssnandet som kan förbättra relationer, minska konflikter och stärka samarbeten

I en tid av fake news, snabba klick och kicksökande tider har lyssnandets roll blivit allt mer och mer åsidosatt. Men vad missar vi egentligen när vi inte värdesätter lyssnandets kraft? Niklas Wass menar att i stort sett alla gemensamma problem på såväl organisationsnivå som samhällsnivå kan lösas genom att utveckla det ”aktiva lyssnandet”. Niklas Wass personliga drivkraft, kreativa mindset och livserfarenheter i kombination med hans förmåga att se synergier gör honom till en uppskattad talare och anlitad rådgivare till företagsledare och beslutsfattare.

Niklas Wass är en kreativ entreprenör med ett öppet förhållningssätt till att ompröva, utveckla och testa sina egna och andras idéer. Niklas är grundaren till den globala rörelsen ”The Great Listening” som sprider budskapet om det aktiva lyssnandets kraft runt om i världen och som får människor att mötas, lyssna och samarbeta. Denna idé kom till Niklas år 2011 när han gick på Visbys gator under Almedalsveckan tillsammans med människorättsikonen Reverend Jesse Jackson som sa ”Hey Nic, we need this in the U.S.”.

Niklas Wass är helt säker på att nyckeln till utveckling har med lyssnande och förståelse att göra – det öppnar upp för samarbete och tillhörighet. Låt er inspireras av en Niklas Wass föreläsning när han ger er det ni behöver för att bli bättre lyssnare och därmed bättre kommunikatörer. Hans okonventionella, raka och kraftfulla sätt att föreläsa lämnar ingen oberörd.

Boka en Niklas Wass föreläsning idag här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Niklas Wass

  Niklas Wass föreläsning

  Det aktiva lyssnandet – gör lyssnandet till en konst

  • De flesta människor lyssnar inte med intentionen att förstå utan lyssnar istället med intentionen att få svara. Nyckeln till utveckling och framgång menar Niklas Wass är att börja lyssna på riktigt och verkligen förstå vad andra säger och menar. Annars finns risken att du missar bra affärsidéer, förbättringsmöjligheter och nya arbetssätt.
  • I dessa tider av sociala medier och fake news är den snabba, tankelösa kommunikationen ofta i fokus och då uppstår missförstånd och sätt att förvränga retoriken.
  • Niklas Wass vänder sig till företag, organisationer och verksamheter som vill ha en fungerande kommunikation med ärliga och uppriktiga ambitioner. Detta är nämligen vad som kommer krävas i framtiden för att lyckas på lång sikt. Vi måste även ifrågasätta våra mentala föreställningar och organisatoriska stuprör som idag hindrar oss från att samarbeta, utnyttja synergier och använda människors idéer och engagemang.
  • Låt dig inspireras och utvecklas i denna Niklas Wass föreläsning om det aktiva lyssnandets konst!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Niklas Wass

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Niklas Wass