Laddar innehåll ...

Niklas Wass föreläsning

Niklas Wass

Kreatör och föreläsare

Niklas Wass är en sann kreatör med en dynamisk entreprenörsinriktning. Som coach och rådgivare till företagsägare, politiker och ledande beslutsfattare inspirerar han andra med sin kunskap och mindset att ”ingenting är omöjligt”. Niklas står bakom orden att en ohämmad kreativitet och nästintill galen vilja kan leda till stora framgångar.  Boka Niklas Wass hos Athenas idag!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Niklas Wass har en övertygelse om att det är möjligt att förändra världen genom sina tankar och handlingar.

Ett av Niklas Wass stora livsuppdrag är att sprida konceptet ”The Great Listening” över hela världen. The Great Listening är en global organisation som anordnar och inspirerar till events och publika diskussioner. Idén kommer från den svenska Almedalsveckan. Niklas Wass är grundare och kreativ ledare för organisationen som han ska göra till en global rörelse.

Niklas Wass har utvecklat en kraftfull talar-stil som inte lämnar en människa oberörd. Niklas frispråkiga och orädda sett att föreläsa på skapar otrolig energi och glädje bland lyssnarna. Detta gör att han kan ansluta sig till publiken eller individen för att sprida positivitet och skapa förändring.

Boka Niklas Wass hos Athenas idag för en magnetisk föreläsning som kommer få din kreativitet att blomstra ut i framgångar och förändringar!

  Niklas Wass erbjuder

  • Välj om ditt företag vill boka ett motivationstal eller en kreativ workshop där Niklas kan arbeta med grupper på sina egna utmaningar
  • Skräddarsydda upplägg för ditt företag eller organisation
  • Kreativ innovation
  • Entreprenörskap
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden