Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

INSPIRATION FÖR FRAMTIDEN

Nicholas Fernholm föreläsning

Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm håller föreläsningar om hur samhället, företag och individer kan förändras i samma takt som omvärlden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Nicholas Fernholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nicholas är en fantastisk föreläsare och arbetar aktivt med automatiserade lösningar och har under Corona-krisen arbetat med uppstarten av Älvsjö epidemisjukhus och den stora omställningen sjukvården gjort för att klara av krisen. Hans föreläsningar är inspirerande och underhållande med fokus på de största faktorerna som påverkar vår framtid.

Han var logistikchef på Älvsjö epidemisjukhus, tidigare robotchef på Nya Karolinska Sjukhuset och arbetar idag med att hjälpa företag hantera digitalisering, driver Smartass-podden, föreläser och arbetar med Stockholmsregionen att säkerställa skyddsmaterial till vården.

Boka en Nicholas Fernholm föreläsning hos oss på Athenas i dag!

Visa föreläsningar med Nicholas Fernholm

  Nicholas Fernholm föreläsning

  Hur ska vi leda och organisera oss i konstant förändring?

  • Vi står inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia, där inte bara Corona-krisen skakat om världen, utan automation och digitalisering fortfarande utmanar sättet vi arbetar och hur våra organisationer fungerar.
  • Många av våra traditioner och ramverk som vi agerar utifrån hinner inte med denna enorma förändring. Samtidigt ifrågasätts värderingar, ideologier och sättet vi arbetar. Inom 15-20 år estimeras ca. 50% av alla arbetsuppgifter automatiseras, där vi måste förbereda organisationer och individer för en allt med komplex värld och arbetsuppgifter. Man får lätt en känsla av att det blir för mycket samtidigt.
  • Nicholas Fernholm går in på dessa ämnen med en optimistisk syn på framtiden och skapar förståelse, skratt och inspiration för framtiden.

Referenser

Så nöjd och jag fick även till mig att de som lyssnade alla 3 tillfällen fick olika upplevelser/uppmärksammade olika saker varje gång!

Johanna Hjelm, Omvårdnadschef

Karolinska Universitetsjukhuset
Skicka en icke-bindande förfrågan på Nicholas Fernholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Nicholas Fernholm