Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

Automation, digitalisering och den nya generationens teknik

Nicholas Fernholm föreläsning

Nicholas Fernholm

Robotexperten Nicholas Fernholm håller i häpnadsväckande föreläsningar om AI, digitaliseringen och framtiden!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nicholas Fernholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

AI, digitalisering, robotar och automatisering - innovationer som lätt kan skapa förvirring och rädsla inför framtiden för oss som inte är ordentligt insatta. Hur ska vi förbereda oss? Nicholas Fernholm utreder begreppen och hur dagens teknik fungerar för att förstå hur morgondagens teknik kommer användas. Dessutom är han en fantastisk föreläsare, underhållare och informatör. Boka en föreläsning med Nicholas Fernholm hos oss på Athenas!

En Nicholas Fernholm föreläsning ger dig:

 • Dagsfärsk kunskap om den digitaliserade och automatiserade tidsåldern – hotet och möjligheterna
 • En inspirerande och underhållande Nicholas Fernholm föreläsning med fokus på det viktigaste för er verksamhet
 • Tips och råd för att genomföra innovativa lösningar i ert företag eller organisation

Nicholas Fernholm jobbar med att hjälpa företag att hantera digitaliseringen och har akademisk bakgrund inom strategisk logistik och ekonomi. Han är chef för transportrobotarna på Nya karolinska sjukhuset i Solna och har spetskompetens  i området AI och automatiserande lösningar.

Nicholas Fernholm sitter på kunskap som har otroligt högt värde för alla som är intresserade av hur framtidens innovativa lösningar kommer se ut och hur de ska hanteras. En Nicholas Fernholm föreläsning har som utgångspunkt att förklara hur AI, automation och digitaliseringen kommer förändra världen på kort och lång sikt, och inte minst hur det kan förändra er verksamhet!

Under en Nicholas Fernholm föreläsning får du reda på hur robotar och AI kommer till användning framöver. Du får tips och råd på hur du själv kan ställa dig eller ditt företag redo för förändringen som digitaliseringen oundvikligen innebär. Och kanske framför allt – du kommer bli otroligt inspirerad och underhållen när han föreläser om framtidens teknik!

Boka en Nicholas Fernholm föreläsning hos oss på Athenas i dag!

Visa föreläsningar med Nicholas Fernholm

  Nicholas Fernholm föreläsning

  Vet du hur digitaliseringen kommer påverka ditt företag?

  • Inom 15 år estimeras 47% av alla jobb som görs idag automatiseras. Vad innebär detta för ditt företag? Hur ska ni se till att vara i framkanten gällande denna utveckling och förbereda era kunder, produkter och organisation för omställningen till den automatiserade världen?
  • Den digitala världen påverkar oss alla, där AI, digitalisering och automation är de främsta spelarna i det nya paradigmet som växer. Er organisation behöver veta vad som sker i er omvärld och hur ni ska kunna hantera det kommande generationsskiftet och exponentiella utvecklingen.
  • Nicholas föreläsningar går in på dessa ämnen och informerar er på ett inspirerande sätt om utmaningarna framöver.För att vara i framkant idag så måste du veta vad som kan påverka din organisation och vilka möjligheter som finns för ert företag att automatisera.
  • Nicholas föreläsning inspirerar och informerar er på ett inspirerande sätt hur ni kan motivera och skapa en kultur där automation inte är fienden, utan ett verktyg.
  • Utmaningen att hantera alla dessa frågor sker i samband med ett generationsskifte. Den unga generationen gör frammarsch på arbetsmarknaden. Inom mindre än 7 år kommer millenniegenerationen stå för majoriteten Sveriges arbetskraft. Det innebär att största delen av dina anställda, kunder och leverantörer kommer vara personer som växt upp med en mobil i handen. Hur ska ni hantera detta och vad motiverar den nya unga generationen?
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nicholas Fernholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Nicholas Fernholm