Laddar innehåll ...

Linda Nyberg - Journalist, programledare och kommunikatör

Linda Nyberg

Journalist, programledare och kommunikatör

Linda Nyberg har medverkat i flera av våra tv-kanalers paradprogram, men även som nyhetsankare och -presentatör för några av världens största nyhetskanaler. Hon har också länge innehaft ledande positioner inom näringslivet. I rollen som moderator och konferencier använder hon sig av denna gedigna bakgrund inom media och ledarskap för att leverera evenemang som kännetecknas av kunnighet, lyhördhet och underhållning. Boka henne här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Linda Nyberg har närmare 20 års erfarenhet av mediebranschen där hon jobbat som programledare, reporter och producent främst inom samhälls- och nyhetsprogram på SVT, TV3 och TV4.

Vid sidan av sitt arbete för de svenska kanalerna har Linda Nyberg varit knuten till världens största tv-kanal – Al Jazeera. 2010-2015 jobbade hon som deras Skandinavien-korrespondent och under 2011 som nyhetsankare på plats i Doha i Quatar.

Lina Nyberg har även länge varit aktiv i näringslivet. Hon har varit vice vd för internationella affärer på medtechbolaget Bactiguard och är sedan 2015 digital- och mediachef på SCA AB, ett av Sveriges största börsbolag.

En förmåga att lyssna och känna in situationen är något som kännetecknar Linda Nyberg. Hon är skicklig på att ställa just de frågor som både belyser och fördjupar och hennes direkta sätt brukar uppskattas mycket i hennes roll som moderator och konferencier.

Boka Linda Nyberg till ditt nästa evenemang!

 

I samarbete med Promotor Media.

    Moderator / konferencier

    • Linda Nyberg har en gedigen erfarenhet av att leda, kommunicera och underhålla i många olika sammanhang, både här hemma och internationellt. Förutom svenska talar hon engelska, franska och spanska.
    • Med Linda Nyberg kan du luta dig tillbaka och njuta av att ditt evenemang är i trygga händer!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden