Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Olika aspekter av vår fantastiska hjärna

Kaja Nordengen föreläsning

Kaja Nordengen

Läkare och bästsäljande författare med spännande föreläsningar om vårt mest fantastiska och komplexa organ - hjärnan.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kaja Nordengen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kaja Nordengen är hjärnforskare, läkare och författare till bästsäljaren “Hjärnan är stjärnan: ditt enda oersättliga organ” (2016), där hon berättar om vår fantastiska hjärna på ett begripligt och underhållande sätt. Hon är även en mycket uppskattad föreläsare som krossar myter och förmedlar de senaste forskningsrönen om vårt mest spännande organ. Låt dig fascineras under en skräddarsydd Kaja Nordengen föreläsning!

Kaja Nordengen har alltid varit intresserad av hjärnan. Hon läste till läkare, började forska som 19-åring, blev specialist i neurologi och doktorerade. I dag är hon en flitigt anlitad föreläsare, undervisare och författare som tar oss med på en spännande resa in till de små grå.

Kaja Nordengen har jobbat med att förmedla komplex hjärnforskning på ett lättillgängligt och underhållande sätt ända sedan studietiden vid Universitetet i Oslo, där hon i dag är anställd som förstelektor. Via universitetet har hon hållit föredrag och kurser för studerande inom medicin och psykologi, för läkare i specialisering och sjukskötare, men även för andra externa grupper. Hon har talat vid bland annat TEDx och medverkar regelbundet som expert i media.

Under de senaste åren har Kaja Nordengen med stor framgång hållit underhållande föreläsningar om olika aspekter av vår fantastiska hjärna, både för kollegor i branschen, men också för grupper helt utan förkunskaper i ämnet. Hon använder sig av exempel som alla kan relatera till och kryddar ofta föreläsningarna med både korta videofilmer och ljudfiler för att understryka och förstärka budskap.

Varje föreläsning skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål och behov, och ofta finns det möjlighet för publiken att ställa frågor om hjärnan efteråt.

Boka en inspirerande Kaja Nordengen föreläsning!

Foto: Sturlason

Visa föreläsningar med Kaja Nordengen

  Kaja Nordengen föreläsning

  Hjärnan är stjärnan

  • En föreläsning med läkaren Kaja Nordengen som baseras på hennes bok med samma namn.
  • I boken och föreläsningen tar hon oss med på en spännande resa genom hjärnans olika rum: Vi får göra nedslag i hjärnforskningens resa under 1900-talet, ta del av fascinerande levnadsöden som fört forskningen framåt, och får gott om vardagsnära exempel som gör all fakta lätt att ta till sig, trots sin komplexitet och vetenskaplighet.
  • Hon ger också många insikter om varför hjärnan agerar som den gör i vårt dagliga liv, visar vad som händer vid skador på hjärnan och hur man bör träna sitt minne. För det är faktiskt möjligt att påverka sin hjärna genom hela livet!
  • Boka en spännande och lärorik föreläsning med läkaren i neurologi.

  Kaja Nordengen föreläsning

  Boka en skräddarsydd föreläsning

  • Kaja Nordengen föreläser om allt som har med hjärnan att göra. Kontakta oss på Athenas för att boka en skräddarsydd föreläsning om hjärnan som passar er!
  • Ämnen: Minne, hjärnan och personligheten, vad som kännetecknar en vinnarskalles hjärna och hjärnans GPS.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kaja Nordengen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kaja Nordengen