Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Från idé till produkt och människans inre drivkraft för innovation

Kaj Mickos föreläsning

Kaj Mickos

Forskare och innovatör. Kaj Mickos föreläser inspirerat om vilka processer i människan som sätter igång vid innovation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kaj Mickos

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kaj Mickos varvar teoretisk spetskompetens med praktiska färdigheter inom innovation och företagande. Boka en inspirerande Kaj Mickos föreläsning, som lockar fram människors innovationskraft och genomförbara förändringsprocesser, hos oss på Athenas.

Kaj Mickos är professorn i innovationsteknik som slår ett slag för människans roll i förnyelse och utveckling. Teknisk innovation är viktig för att driva verksamheter och Sverige framåt men det är människor som ligger bakom den tekniska innovationen. Detta har en Kaj Mickos föreläsning som utgångspunkt i när han berättar hur du och ditt team ska göra för att utnyttja ert kunskapskapital till max och om de faktorer som framdriver nytänkande och förnyande förändringsprocesser.

I sin roll som föreläsare och inspiratör har Kaj Mickos väglett och gett massor av idébärare runtom i landet råd. Hans styrka ligger i att kunna kombinera teori med praktik. Förutom att vara en framstående akademiker på sitt område har Kaj Mickos själv patenterat fler än 30 innovationer och startat drygt 10 företag.

Kaj Mickos solida och mångfacetterade bakgrund i innovationsteknik har lett till att han har fått flera priser och utmärkelser, bl.a. ”Svenska uppfinnarföreningens mentorpris”, första pris i tävlingen ”Nationell Miljöteknik” och ”Patent- och Registreringsverkets Andrépris”. Om du vill veta mer om vägen från idé till produkt, hur människan framdriver uppfinningsrika förändringsprocesser, kreativa lösningar, nyskapande och/eller motiveras, ska du boka en Kaj Mickos föreläsning!

Visa föreläsningar med Kaj Mickos

  Kaj Mickos föreläsning

  Boka en Kaj Mickos föreläsning:

  • Kaj Mickos talar i sina föreläsningar om förändring och nyskapande och om hela den process som leder till förnyelse. Han menar ett det inte är färdiga tekniska lösningar som är hemligheten utan att det faktiskt är människor som förnyar Sverige. Och det är genom förnyelse som vi t e x skapar jobb!
  • I sina föreläsningar talar han om sin egen syn på förändring och nyskapande och i och med detta hjälper han också sina åhörare att få ut så mycket som möjligt av deras befintliga kunskapskapital.
  • Under sin livsgärning i uppfinnar- Sverige har Kaj blivit en legend och han hjälpt tusentals uppfinnare och entreprenörer från ax till limpa.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kaj Mickos

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kaj Mickos