Laddar innehåll ...

Kaj Mickos

Kaj Mickos

Forskare, inspiratör och innovatör

Kaj Mickos varvar teoretisk spetskompetens med praktiska färdigheter inom innovation och företagande. Boka hans föreläsningar, som lockar fram människors innovationskraft och genomförbara förändringsprocesser, hos oss på Athenas.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kaj Mickos är professorn i innovationsteknik som slår ett slag för människans roll i förnyelse och utveckling. Teknisk innovation är viktig för att driva verksamheter och Sverige framåt men det är människor som ligger bakom den tekniska innovationen. Med detta som utgångspunkt berättar Kaj Mickos hur du och ditt team ska göra för att utnyttja ert kunskapskapital till max och om de faktorer som framdriver nytänkande och förnyande förändringsprocesser.

I sin roll som föreläsare och inspiratör har Kaj Mickos väglett och gett massor av idébärare runtom i landet råd. Hans styrka ligger i att kunna kombinera teori med praktik. Förutom att vara en framstående akademiker på sitt område har Kaj Mickos själv patenterat fler än 30 innovationer och startat drygt 10 företag.

Kaj Mickos solida och mångfacetterade bakgrund i innovationsteknik har lett till att han har fått flera priser och utmärkelser, bl.a. ”Svenska uppfinnarföreningens mentorpris”, första pris i tävlingen ”Nationell Miljöteknik” och ”Patent- och Registreringsverkets Andrépris”. Han har även varit programledare på TV8. Om du vill veta mer om vägen från idé till produkt, hur människan framdriver uppfinningsrika förändringsprocesser, kreativa lösningar, nyskapande och/eller motiveras, ska du boka en föreläsning med Kaj Mickos!

    Föreläsningar med Kaj Mickos

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Kaj Mickos. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden