Laddar innehåll ...

Henrik Jönsson föreläsning - Utveckla ditt entreprenörskap

Henrik Jönsson

Serieentreprenören Henrik Jönsson har inspirerande föreläsningar om entreprenörskap och företagande

Henrik Jönsson är livslång entreprenör och en av Sveriges populäraste samhällskommentatorer på YouTube. Henrik har byggt flera framgångsrika IT-verksamheter, gett ut böcker om popkultur och blivit en populär YouTuber med över en halv miljon videovisningar varje månad.  Henrik inspirerar och ifrågasätter – och hjälper människor att finna energi och mening genom att tänka entreprenöriellt.  Henrik kan bokas som föreläsare, workshopledare och som moderator. Boka en Henrik Jönsson föreläsning här!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Henrik Jönsson är en sann serieentreprenör som har grundat över 15 olika IT-företag som sträcker sig från att ha och göra med matleverans till 3D-animation. Idag har han en Youtube-kanal med över 30.000 prenumeranter och över en halv miljon videovisningar per månad.

Henrik Jönsson kan med sina erfarenheter och meriter hjälpa dig att tänka som en entreprenör och framförallt inspirera dig att hitta nya tankesätt och vägar att gå!

Därför ska du boka en Henrik Jönsson föreläsning:

 • Han är en sann entreprenör som har både med- och motgångar i ryggen och sina föreläsningar delar han med sig av sina upplevelser och lärdomar!
 • Han inspirerar och lär ut med humoristiska exempel från sin egen karriär
 • Hans föreläsningar vänder sig till såväl företag i start-up processen och till er som varit med ett tag!

Hur vänder man förlust till vinst? Hur kan man tänka mer kreativt i tider av kris? Hur känner man igen det autentiska entreprenörskapet i sig själv och andra? Hur ser framtiden ut och hur ska man planera inför den? Detta är frågor som Henrik Jönsson ställer sig i sina föreläsningar, och med ett humoristiskt och inspirerande grepp förklarar han allt som han lärt sig av sin egna entreprenörskarriär!

Henrik Jönsson kan även bokas som workshopledare eller moderator till ert event.

Boka en Henrik Jönsson föreläsning här hos oss på Athenas!

  Henrik Jönsson föreläsning

  Att uppfinna sig genom kriser

  • Ger livet dig citroner? Gör citronsaft – så går talesättet. Det är slentrian, och saft är en produkt med låg marginal – men vad gör man i en riktig kris när saft inte gör någon nytta? En citrusfrukt kan faktiskt även bli ett batteri. Med positiv attityd och enkla råvaror demonstrerar Henrik med humor och exempel från sina egna misslyckade projekt hur man vänder förlust till vinst och lever ett meningsfullare, mer innovativt liv.

  Henrik Jönsson föreläsning

  Bullshit eller Business

  • Hur sållar man agnarna från vetet, skitsnackarna från superstjärnorna och bullshittarna från businessmännen? Henrik ger humoristiska exempel från sitt liv i näringslivet och ger publiken konkreta övningar för att lära sig känna igen det autentiska entreprenörskapet i sig själva och andra.

  Henrik Jönsson föreläsning

  Allt du känner till är dött: att överleva e-pokalypsen

  • Detta är en presentation av hur den nära framtiden kommer att se ut, fungera och hur man överlever den. Föreläsningen inleds med en historisk genomgång av hur den tekniska utvecklingen transformerat samhället, vilket blir en resonansbotten för analysen av de kommande 20 åren. Henrik tillhandahåller konkreta redskap för att analysera din egen verksamhet och på vilket sätt man positionerar sig för löpande återuppfinnelse i en framtid präglad av allt hastigare förändring.

  Henrik Jönsson föreläsning

  Surfa eller drunkna?

  • Kommunikation är svårt. Historien präglas av missförstånd och motstånd – men också av framsteg. Vad skiljer dagens samhälle från tidigare kommunikationsepoker, och hur undviker vi missförstånden, minskar motståndet och omfamnar framstegen? 

  • Följ med entreprenören och YouTubern Henrik Jönsson på en resa i kommunikation, från en serietecknarskola i början av 90-talet till en nätpublik på flera hundra tusen människor. Från det första ordets Kommunikation 1.0 till den digitala svärmens Kommunikation 4.0 – och lär dig de nätsociala koder som skiljer engagemang från irrelevans.

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden