Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Föreläsning om vad rikedom kan betyda och hur man skapar sin egen lycka & framgång

Charlie Söderberg - Rikedomscoach

Charlie Söderberg

Rikedomscoachen känd från TV-programmet "Lyxfällan" föreläser och vidgar vyerna till begreppet rikedom.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Charlie Söderberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad innebär rikedom för dig? Ny bil? Sommarstuga? Mer tid med barnen? Charlie Söderberg, känd från bland annat Lyxfällan, har under de senaste 10 åren specialiserat sig på vilka beteenden som skapar rikedom. Han hjälper dig att få koll på din privatekonomi, men också att hitta din egen, personliga definition på de olika formerna för rikedom; ekonomisk, fysisk och inre rikedom. Boka en föreläsning om hur du får in mer tid, pengar och energi i ditt liv!

En föreläsning med Charlie Söderberg är ingen vanlig ekonomiföreläsning om aktier, spartips och noggranna kalkyler. I stället utmanas du att definiera dina egna mål och får inspiration till att se dina möjligheter, dig själv och din ekonomi på ett helt nytt sätt.

Charlie Söderberg har blivit känd för svenska folket genom program som Lyxfällan, Tonårsbossen och SVT Plus. Han är utbildad fastighetsmäklare och har jobbat mycket inom försäljning, som analytiker och säljchef. När han inte programleder, driver bolag, bloggar eller gör poddar om smart vardagsekonomi reser han runt i landet och föreläser. Han är även författare till böckerna “Ett rikare liv!: en bok om din tid och dina pengar” och “Kulor, cash och kosing”.

Charlie Söderberg är hela Sveriges rikedomscoach nummer ett. Som programledare, författare och föreläsare har han lyckats väcka intresset för ekonomi och vidgat våra vyer när det kommer till begreppet rikedom. Lyxfällan belönades med Kristallen ett flertal gånger under hans tid som programledare och han har blivit utsedd till Årets finansiella folkbildare av Unga Aktiesparare.

I sina föreläsningar omvandlar Charlie Söderberg moderna ekonomiska teorier till konkreta metoder som du kan använda i din vardag. Föreläsningarna är en blandning av konkreta råd, käftsmällar och humor.

Boka hans inspirerande föreläsning här hos Athenas!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Charlie Söderberg

    Ett rikare liv

    • Vad betyder rikedom för dig? Handlar det om pengar på banken, att kunna köpa en ny bil, åka på fler resor eller ha mer tid med nära och kära? Eller om något helt annat?
    • Oavsett vad kan Charlie Söderberg hjälpa dig att hitta din egen definition på rikedom, sätta upp målen och nå dem. Du får höra om forskningsbaserade ekonomiska modeller och konkreta sätt att lappa hålen där tid, pengar och energi rinner iväg.
    • Föreläsningen skräddarsys alltid efter målgruppen och passar perfekt som till exempel en kick-off eller som ett inspirerande inslag på eventet.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Charlie Söderberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Charlie Söderberg