Laddar innehåll ...

Catarina Breitfeld -Journalist, coach och utbildare

Catarina Breitfeld

Moderator, föreläsare och kommunikatör

Catarina Breitfeld är journalist och certifierad coach med en lång erfarenhet av att arbeta med kommunikation. I flera år var hon programpresentatör på SVT, och har dessutom arbetat som skribent, regissör och skådespelare. Hon delar med sig av sina kunskaper inom framförande, medieträning och hur man övervinner nervositet och finner glädje i att kommunicera.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Verkar ingen förstå vad du menar? Kallsvettas du av bara tanken på att stå på en scen? Catarina Breitfeld är proffset som kan göra dig till den engagerande kommunikatör du innerst inne är!

Catarina Breitfeld är ett känt ansikte för många efter hennes 11 år som programpresentatör på SVT. Hon är en utbildad journalist som har skrivit texter för en rad tidningar, producerat filmreportage, regisserat och skådespelat. Idag är hon också en ICC-certifierad coach som föreläser och utbildar landet runt om bland annat kommunikation, medieträning och presentationsteknik.

För Catarina Breitfeld är nyfikenhet, tydlighet och glädje tre ledord när det gäller kommunikation. När du håller ett tal, en presentation eller talar med dina kollegor, gör tydligheten att du lättare blir förstådd, nyfikenheten gör att du visar intresse och glädjen gör att din kommunikation blir mer engagerande och lämnar ett bestående intryck.

Några moment som kan ingå i en föreläsning med Catarina Breitfeld är:
– Hur man lämnar ett gott första intryck
– Vikten av god kommunikation och hur den uppnås
– Vad kraftfulla frågor kan göra för ett samtal
– Hur personlighet och engagemang kan få din kommunikation att lämna avtryck
– Feedback och konflikthantering

Föreläsningarna kan anpassas efter dina önskemål och kan vara i allt från 30 minuter till två timmar. Du får med dig inspiration och verktyg som du kan applicera direkt i din vardag.

Catarina Breitfeld är även en skicklig och rutinerad moderator. Boka henne till ditt nästa evenemang!

  Föreläsningar med Catarina Breitfeld

  • Kommunikation – nå ut och nå fram
  • Knäck kommunikationskoden – lyft samarbetet till nya höjder
  • Kommunikation och presentation för företagare
  • Kommunikation för ekonomer

  Catarina Breitfeld – din moderator!

  • Catarina Breitfeld är en proffsig, rutinerad och flexibel moderator med flera tunga uppdrag i bagaget. Hon har modererat i flera olika sammanhang – på tv, i Almedalen och på Business Arena Stockholm, för att nämna några.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden