Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Alla vardagar mellan kl. 8:00-17:00
profile-cover-generic-02-blue
Caroline von Post föreläsning - Biolog och social entreprenör

Caroline von Post

Biolog och social entreprenör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Caroline von Post

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Caroline von Post är biologen som blev entreprenör. Otålighet med omvärlden och en vilja att förändra den gjorde att hon startade Stormie Poodle, ett prisbelönt och framgångsrikt företag som tar vara på kasserade hotelltextilier genom att omvandla dem till nya produkter. Under en Caroline von Post föreläsning får du en ny syn på vår förmåga att skapa skillnad. Ta del av en inspirerande entreprenörshistoria och låt dig utmanas till att agera smartare!

Tänk om det skulle gå att minska belastningen på miljön, skapa bra produkter, hjälpa andra människor och tjäna pengar samtidigt? Det är fullt möjligt. Alla kan göra sina företag mer hållbara, etiska och rustade för framtiden. Under en inspirerande Caroline von Post föreläsning får du veta hur.

Fula men fullt ätliga frukter och grönsaker, begagnade kläder som blir nya kreationer, engångstoaletter som blir gödsel… Listan kan göras lång på exempel där kretsloppstänket fått nya proportioner. Och nya möjligheter. Cirkulär ekonomi skapar nya vinster både för företag och för miljön. En förutsättning är att vi inte förstör den bas vi står på.

Oavsett bransch finns det mycket att vinna på ett medvetet förhållningssätt. Att hitta ett maximalt tillvaratagande av både mänskliga och materiella resurser. För Caroline von Post öppnades ögonen när hon utmanades av det faktum att tusentals ton hotelltextilier eldas upp eller trasas sönder varje år – där det räcker med ett litet hål för att handduken ska kasseras. Detta såg Caroline von Post som ett enormt resursslöseri och bildade Stormie Poodle 2008 – ett företag som omvandlar använda hotelltextilier till nya, sköna och ”detoxade” kläder. Samtidigt ger verksamheten ungdomar som lever under mycket svåra förhållanden i Lettland en chans till utbildning och skapar arbetstillfällen åt kvinnor i Malmös Rosengård.

Caroline von Post är biolog och drivs av kärlek till naturen och medmänniskor. Hon har bland annat arbetat med miljömärkningar på Höga kusten, bidragit till att en matvarukedja i Japan slutade sälja val- och delfinkött och hjälpt andra företag att hålla sig uppdaterade om hållbarhet och miljö.

Är ni beredda att bli utmanade i hur ni kan utnyttja era resurser på ett helt nytt sätt? Under en Caroline von Post föreläsning får du ta del av den senaste forskningen inom miljö och hållbarhet, omvandlad till konkreta tips och massor av motivation till att göra en verklig förändring.

Boka Caroline von Post här hos Athenas!

 

Visa föreläsningar med Caroline von Post

    Caroline von Post föreläsning:

    • Kontakta oss på Athenas för bokning och mer information. En Caroline von Post föreläsning skräddarsys alltid efter dina önskemål och behov.

     

Skicka en oförpliktande förfrågan på Caroline von Post

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring til oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Caroline von Post