Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Kvinnliga talare

Efter all tid sen de att kön funnits har männen tagit plats, genom patriarkala strukturer, makt strukturer, fört kvinnor i skuggan över männens egna framgångar. Men nu har hjulen satts i snurrning! Kvinnorna tar mer och mer plats, de får inte mer plats. Med uppkavlade ärmar och vassa armbågar tar de sig längst fram i med och motgång med hela systerskapet! Boka en föreläsning med en kvinnlig talare och bli upprymd ed hett GIRL POWER! Har du svårt att välja föreläsare? Kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig boka rätt talare till ditt evenemang.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Länge dominerades scenerna, konferenserna, auditorierna och klassrummen av manliga talare. I dag har kvinnorna gjort ett välförtjänt och framgångsrikt intåg även i föreläsningsbranschen.
  • Här har vi samlat skickliga kända och mindre kända kvinnliga talare, utbildare, konferencierer, moderatorer och föreläsare som kan tala om allt mellan himmel och jord.
  • Kanske den föreläsare du söker råkar vara kvinna, eller du söker en föreläsare med inifrånperspektiv på att vara kvinna i Sverige i dag, en som kan tala om kvinnor för kvinnor, eller kanske det helt enkelt är alltför glest med kvinnliga föreläsare på evenemanget.
  • Bläddra gärna runt bland våra kvinnliga talare, läs mer om dem på deras profiler eller hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta den perfekta talaren till ditt nästa event!