Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Hälsa

Hälsan är viktig att ta hand om, det är ingen nyhet. Men det kommer ut nyheter varje dag angående hur man på bästa sätt gynnar sin hälsa. Hur vet man då vad man ska lita på? Föreläsarna hos Athenas kommer med senaste vetenskapen och spräcker alla myter kring hälsan och ger konkreta tips hur man ska göra för att ta vara på hälsan. Boka en givande föreläsning om hälsa via Athenas och vi hjälper dig hitta vad just det du söker till ditt evenemang.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • I dagens samhälle får hälsa och hälsorelaterade frågor mer och mer uppmärksamhet. Både privatpersoner och företag är intresserade av en högre hälsostandard, vilket har lett till att de allra flesta platser har en aktiv och officiell hälsopolicy.
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet Hälsa och sunda levnadsvanor efterfrågas i stor utsträckning. I synnerhet föreläsningar som motiverar till en hälsosam livsstil – såväl i form av kost som av träning – är populära.
  • En föreläsning med Hälsa som tema är att rekommendera när du vill komma igång med en ny intern hälsopolicy i din verksamhet, minska sjukfrånvaro och/eller förbättra levnadsstandarden för dina medarbetare. Förutom att passa bra till olika företag eller organisationer, lämpar sig föredragen om Hälsa väl för t.ex. bibliotek och föreningar. Denna typ av föreläsningar brukar locka till sig många åhörare.