Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Stress

Stress är bra till en vis gräns men om man är för mycket stressad för mycket blir det ohälsosamt och kan leda till psykisk ohälsa. Nedan hittar föreläsare som talar om som talar om stress och hur vi blir påverkade av det. Det är viktigt att vi talar om stress så om du har svårt att hitta föreläsaren som passar ditt event så tveka inte på att höra av dig så hjälper vi dig att hitta rätt.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Stress är ett av våra mest efterfrågade ämnen. Många människor lider av stressymptom och fler och fler verksamheter tvingas lägga mer fokus på stressförebyggande. En välgenomtänkt stresspolitik avspeglar sig i att de anställda får bättre självkänsla, humör, arbetsglädje och mindre sjukfrånvaro.
  • Föreläsningar om stress kan handla om symptom på stress, orsak och verkan eller stresshantering och -förebyggande. Det är allvarliga ämnen – men många av våra föreläsare har förmågan att blanda konkreta redskap och övningar med humoristiska inslag. Det läggs vikt på trivsel och humor som motvikt till stress.
  • Vad är första tecknen på att man börjar bli stressad? Vilka skadliga konsekvenser kan kronisk stress ha? Kan stress vara bra för produktiviteten? Föreläsningarna försöker ge svar på frågor som dessa och ägnar sig mycket väl åt allehanda verksamheter, speciellt där det förekommer en hög stressnivå.