Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Förändringsledning

Ibland krävs det förändring men det kan vara svårt att veta hur förändringen ska gå till. Då krävs det att det är någon som kan leda i den riktning man vill komma till. Hur får man till en förändring på ett bra sätt? Med föreläsare från Athenas får du råd och tips hur man kan gå till väga. Om du har svårt att välja vilken talare du vill ha till ditt evenemang så kan du kontakta oss så återkommer vi så fort vi kan! Under tiden kan du kicka in på profilerna och vad de olika talar om.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Förändringarna, framdrivna av globalisering, ny teknologi och effektivisering, som sker på arbetsplatser kan ge upphov till oro, stress och en känsla av otrygghet hos såväl ledare som hos medarbetare. Föreläsningar eller föredrag om ämnet Förändringsledning kan hjälpa till att minska oros- och stressnivån.
  • Om förändringsprocessen överhuvudtaget ska lyckas krävs en framsynt och sympatisk ledning som förvissar sig om medarbetarnas välmående, stöd och deltagande hela vägen. Föreläsningarna med Förändringsledning som tema kan handla om hur du med rätt verktyg kan skapa förutsättningar för förändringar som är positiva upplevelser för alla inblandade.
  • Föreläsarna eller föredragshållarna som pratar om förändringsledning brukar oftast kombinera teori med verktyg på ett roligt och insiktsfullt sätt. Detta för att du och ditt team ska inspireras och motiveras till att möta förändringarna med en proffsig och positiv inställning.