Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Barn och ungdomar

Att ta hand om barn och ungdomar är svårt, men många av oss har nog glömt bort hur det är att vara barn och ungdom och hur mycket det är som händer under dessa år. Kicka in våra föreläsare om just detta ämne och har du svårt att hitta vad du söker så kan du kontakta oss så återkopplar vi så fort vi kan och hjälper dig hitta föreläsaren som passar ditt evenemang till en prisklass som passar dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Många barn och ungdomar i Sverige lever idag privilegierade liv. Kan det bli lite för bra ibland? Och vad händer med dem som i stället växer upp under tuffa omständigheter?
  • Fler frågor som kan tas upp under detta tema är: hur ska du förhålla dig till ungdomstrender? Hur hanterar du konflikter och mobbning bland unga? Blir barnen söndercurlade av sina föräldrar och hur ska vi hantera den ökande barnfattigdomen?
  • Föredragen kan vidare belysa frågor som rör trender och tendenser i barn- och ungdomskultur eller hur du kan hjälpa ett barn med läs- och skrivsvårigheter på bästa sätt. Som förälder undrar du kanske hur du ska pussla samman din karriär med barn och vardagsliv? Våra föreläsare har massor av knep!
  • Det är ofta experter, forskare, familjerådgivare, barnpsykologer, läkare och människor som har mycket att berätta om den egna uppväxten som håller i föreläsningarna om Barn och ungdomar.
  • Föreläsningar eller föredrag med Barn och ungdomar som tema riktar sig t.ex. till institutioner såsom förskolor och skolor.