Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Mångfald

Mångfald är något vi är i behov av men som många är lite rädda för. Det är fördomar och författade meningar. Ordet betyder att det finns en skillnad och variation i egenskaper hos olika individer på en samhällsmässigt plan. Boka en föreläsning om ämnet via Athenas och lär mer om hur man kan öka mångfald i många sociala stationer och varför det är bra att ha olika etniciteter i samhället. Vi har föreläsare som både passar unga som gamla, och till både stora och små event. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt föreläsare så att ditt evenemang blir som du tänkt dig. Vi ser fram emot att höras av!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Mångfald handlar om olikhet, om diversitet, och uttrycket används ofta för att beskriva variationen av egenskaper inom en social grupp. Det är ett politiskt positivt laddat ord som kan anses vara synonymt med tolerans.  
  • Man använder begreppet på arbetsplatser – flera verksamheter söker mångfald bland de anställda då diversitet kan medföra fler olika idéer.
  • Man talar också om mångfald inom utbildningsväsendet, bl.a. i grundskolor och gymnasier, där debatten handlar om sådant som sociala klasser, etnicitet, etc.
  • Föredrag om ämnet kan handla om kulturella skillnader, kommunikation, livsstil, kön, konflikthantering och arbetsglädje. De passar dig som vill styrka dig och dina medarbetares kulturella kompetens.