Tfn. 031 38 37 000

FÄ professionella rÄd av vÄra erfarna konsulter

VÄra talare Àr ocksÄ tillgÀngliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att fÄ veta mer.

Blogg

đŸ”„ 4 heta Ă€mnen : 4 heta talare đŸ”„ ArbetsglĂ€dje 

Tillbaka till blogg

1. december 2020

NÀr arbetsglÀdjen ökar sÄ hÄller vi oss friskare, trivseln ökar, vi vill vara pÄ jobbet och vi vill göra vÄrt yttersta för att nÄ önskade resultat. Det Àr alla chefers och medarbetares dröm.

Och i kristider Àr just arbetsglÀdje en av de grundlÀggande komponenterna för att klara av att hantera en pressad situation.

Athenas har listat nÄgra av vÄra mest efterfrÄgade förelÀsare som talar om arbetsglÀdje och som dagligdags hjÀlper företag och organisationer att skapa en arbetsplats dÀr glÀdje, motivation och inspiration stÄr i fokus.

 

#1. Andreas Jonsson –  vet det mesta om hur man fĂ„r sina medarbetare att Ă€lska mĂ„ndagar och pratar om vikten och vinningen av social hĂ„llbarhet.
 

#2. Hasse Carlsson
 – den som missat Hasses föredrag med titeln ”Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?” har missat en riktig motivationsboost och katalysator för de riktigt goda resultaten.
 

#3. Karin Adelsköld
 – prisad komiker som hjĂ€lper företag och medarbetare att hĂ„lla stressen pĂ„ en frisk nivĂ„ med humor och sjĂ€lvinsikt.
 

#4. Ninni LĂ€nsberg
– specialist i arbete och hĂ€lsa som med humor och stor kunskap utbildar ledare och chefer om hur vi fĂ„r friskare arbetsplatser.
 

Vi hjÀlper dig hitta rÀtt talare och lösning oavsett om det Àr förelÀsningar, workshops, utbildningar eller möten och event.

Vill du ha hjÀlp att hitta rÀtt? Kontakta oss pÄ Athenas redan idag!

Ska vi hjÀlpa dig att hitta den perfekta förelÀsaren för ditt evenemang?

FÄ professionella rÄd frÄn vÄra begÄvade konsulter och skicka enkelt en förfrÄgan till oss. Du fÄr snabbt svar pÄ exempelvis pris och datum.

  • Detta fĂ€lt anvĂ€nds för valideringsĂ€ndamĂ„l och ska lĂ€mnas oförĂ€ndrat.