Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Föreläsare om Digital Security

Hör av dig  till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta en talare som passar ditt evenemang!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Alla föreläsare om digital security (11)

Hjälp mig att välja
no-image

Carolina Angelis

Med 20 års erfarenhet från underrättelsetjänsten erbjuder Carolina Angelis unika perspektiv på informations- och cybersäkerhet.

no-image

Jan Olsson

Upptäck Jan Olssons beprövade metoder för att förebygga cyberbrott inom ert företag. Som grundare av Nationellt Bedrägericentrum och expert inom IT-säkerhet, ger han värdefulla råd.

no-image

Jan Kallberg

Jan Kallberg - experten från West Point och Army Cyber Institute. Boka honom för att stärka ert ledarskap och cybersäkerhet med beprövade strategier.

no-image

Linus Kvarnhammar

Linus Kvarnhammar är professionell hackare och cybersäkerhetskonsult med över 20 års erfarenhet av IT-branschen. De senaste 10 åren har han ägnat åt penetrationstestning som erkänd expert.

no-image

Siren Hofvander

Siren Hofvander är föreläsare, strateg och säkerhetsexpert inom IT med över 10 års erfarenhet av att driva säkerhetsfrågor hos både startups och stora internationella bolag.

no-image

David Jacoby

Skydda era digitala tillgångar med hjälp av David Jacoby, den prisbelönade IT-säkerhetsexperten, som delar konkreta verktyg och strategier för att effektivt motverka cyberhot.

no-image

Maria Dufva

Maria Dufva, kriminolog och författare, diskuterar nätsäkerhet, samtycke och kopplingen mellan narkotika och (gäng)kriminalitet, för att ge ungdomar den kunskap de behöver för att hantera dagens utmaningar

no-image

Johan Eriksson

Johan Eriksson, Head of Specialists för Google och en av Sveriges populäraste föreläsare om digitalisering, ledarskap och innovation.

no-image

Anne-Marie Eklund Löwinder

Pionjär inom internet och säkerhetsexpert med föreläsningar om internet och att skapa säkerhetskulturer

no-image

Joakim Jardenberg

Affärsängeln och internets pionjär föreläser om digitalisering, entreprenörskap och Internet of things (IoT).

no-image

Ann Hellenius

Ann Hellenius är prisbelönt för sina prestationer inom digitalisering/ledarskap. Hennes föredrag lyfter ämnen som rör framtiden, ledarskap och vikten av att förbättras med hjälp av teknologins utveckling.

Digital Security
Digital Security
5 av 5 stjärnor

"Kanonbra, ansvarsfullt och hög servicenivå"

Modulsystem AB

Om ämnet: Digital Security

  • Den digitala tekniken öppnar dörrar av möjligheter för oss. Vi kan interagera, arbeta, resa, hämta och sprida information på sätt som vi aldrig har kunnat göra förut. Alla dessa möjligheter innebär också att vi lämnar digitala avtryck i form av digitala identiteter.
  • Det är de digitala identiteterna som öppnar dörrarna för oss men ibland vet vi inte alltid vart dörrarna leder, och vi kan stöta på problem längs vägen. Att hämta, eller ladda ner, olika former av information till datorn kan t.ex. leda till att någon annan gör intrång i datorn. Tack vare olika tjänster eller produkter för Digital Security, exempelvis antivirusprogram och brandväggar, blir det svårare att göra intrång och den digitala identiteten förblir förhoppningsvis intakt.
  • Digital Security betecknar egentligen alla de digitala lösningar som skyddar och underlättar mänsklig interaktion via digitala kanaler. Sådan interaktion handlar i mångt och mycket om transaktioner online, m.a.o. förflyttning av kapital, e-legitimation eller bank-ID, SIM-kortet i mobilen o.s.v. Föreläsningar eller föredrag om ämnet Digital Security kan belysa dessa och ännu fler aspekter av säkerhet.
  • Föreläsningarna eller föredragen med Digital Security som tema passar exempelvis bra till dig och dina medarbetare som vill stärka den digitala säkerheten i företaget eller organisationen eller som håller på att utveckla nya digitala produkter.
Fråga om pris och datum