Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Föreläsare om Digital Security

Vårat digitala fotspår blir bara större och större vilket medför att vi blir skörare. Som privat person är man inte den första man vill stjäla information ifrån men det finns en risk och det är därför man ska ha antivirus program på datorn. Större företag ligger farligare till eftersom de besitter mer pengar och större hemligheter. Boka en föreläsning om ämnet och säkra upp dig och ditt företag. Hör av dig  till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta en talare som passar ditt evenemang!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Alla föreläsare om digital security (5)

Hjälp mig att välja

Om ämnet: Digital Security

  • Den digitala tekniken öppnar dörrar av möjligheter för oss. Vi kan interagera, arbeta, resa, hämta och sprida information på sätt som vi aldrig har kunnat göra förut. Alla dessa möjligheter innebär också att vi lämnar digitala avtryck i form av digitala identiteter.
  • Det är de digitala identiteterna som öppnar dörrarna för oss men ibland vet vi inte alltid vart dörrarna leder, och vi kan stöta på problem längs vägen. Att hämta, eller ladda ner, olika former av information till datorn kan t.ex. leda till att någon annan gör intrång i datorn. Tack vare olika tjänster eller produkter för Digital Security, exempelvis antivirusprogram och brandväggar, blir det svårare att göra intrång och den digitala identiteten förblir förhoppningsvis intakt.
  • Digital Security betecknar egentligen alla de digitala lösningar som skyddar och underlättar mänsklig interaktion via digitala kanaler. Sådan interaktion handlar i mångt och mycket om transaktioner online, m.a.o. förflyttning av kapital, e-legitimation eller bank-ID, SIM-kortet i mobilen o.s.v. Föreläsningar eller föredrag om ämnet Digital Security kan belysa dessa och ännu fler aspekter av säkerhet.
  • Föreläsningarna eller föredragen med Digital Security som tema passar exempelvis bra till dig och dina medarbetare som vill stärka den digitala säkerheten i företaget eller organisationen eller som håller på att utveckla nya digitala produkter.
Fråga om pris och datum