Laddar innehåll ...

Föreläsare om Identitet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Identitet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Identitet

  • Vår identitet är ett av de mest grundläggande elementen i det att vara människa. Hur uttrycker vi vår identitet på bästa sätt, vilka redskap har vi att göra det med, och är det ens nödvändigt?
  • Föreläsningarna om identitet kan vinklas på olika sätt. De kan handla både om en individs eller en grupps identitet – till exempel hur unga, kvinnor, män, invandrare eller äldre identifierar sig i förhållande till resten av samhället.
  • Föreläsarna som talar om identitet kan tala om en individs identitet i förhållande till att använda pengar, eller om samhället och vart vår uppfattning av identitet är på väg. Föreläsningarna passar bra till bland annat skolor och föreningar.