Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Föreläsare om Compassion

Compassion är en form terapi liknanade KBT. Compassion fokuserad terapi är mest inriktad på de som har eller haft mycket självkritik och/ eller dålig självkänsla. Meningen med behandlingen är att kunna utveckla sig själv och nå en långvarig positiv förändring och inte bara en symtomlindring. Boka en föreläsning för att lära dig mer om ämnet!

Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring till oss på Athenas, eller fyll i vårt kontaktformulär så hjälper vi dig att hitta rätt föreläsare, till rätt pris!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Alla föreläsare om compassion (3)

Hjälp mig att välja

Om ämnet: Compassion

  • Compassion är ett begrepp med olika betydelser. Dels betecknar det en mänsklig förmåga att känna medlidande med och ha empati för andra, dels innebär det inom psykologin att man känner in lidande. Att vara inkännande och visa förståelse för lidande handlar i allra högsta grad om det egna lidandet. Alltså inte bara om andras känsloliv.
  • Den psykologiska forskningen om compassion har gett upphov till en terapiform: compassionfokuserad terapi (CFT). Med denna form av terapi menas att du genom att vara uppmärksam på både ditt eget och andras lidande, och har en önskan att vilja reducera det, kan minska stress och öka känslan av välbefinnande. Compassion är vägen till mänskliga liv som präglas av varma och vänliga bemötanden.
  • Föreläsningarna eller föredragen om ämnet Compassion passar bra till dig och din verksamhet som vill skapa förutsättningar för en bättre arbetsmiljö. En arbetsmiljö som kännetecknas av fina möten, lyhördhet, omtanke och en vilja till att hjälpa varandra. En föreläsning om Compassion lämpar sig också väl för dig och dina medarbetare som jobbar inom sjukvården och som antingen vill veta mer om compassionfokuserad terapi eller som vill få redskap till stresshantering etc.
Fråga om pris och datum