Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Föreläsare om Cancer

Det är inte frågan när du får cancer utan när. Det uppstår när våra celler delar på sig och så uppstår en muterad cell som sedan också blir delad och sen är det en arme av muterade celler. Olika typer går att bota, andra letar man fortfarande läkemedel emot. Boka en föreläsning om ämnet och ta med dig kunskap hur man hanterar ett cancer besked eller hur man stöttar en anhörig. Boka genom oss på Athenas så hjälper vi dig hitta vad just du söker till ditt event.

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Alla föreläsare om cancer (5)

Hjälp mig att välja

Om ämnet: Cancer

  • Cancer är namnet på sjukdomar som kan uppstå i större delen av kroppen. Ibland sitter cancern lokalt och ibland sprider den sig. Det finns olika former av sjukdomen, t.ex. bröstcancer, prostatacancer, tarmcancer och blodcancer. Fastän cancersjukdomarna skiljer sig från varandra har de en gemensam nämnare: de har uppstått p.g.a. att celler i kroppen har förändrats och börjat dela sig okontrollerat.
  • Minst var tredje person i Sverige kommer att drabbas av någon cancersjukdom. De flesta av oss känner också någon som har haft eller som har cancer. När väl en cancersjukdom slår till blir det ett hårt bakslag för alla, både för den sjuka och för de nära och kära.
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet syftar till att sprida kunskap om de olika cancersjukdomarna och att öka förståelsen för hur det är att vara drabbad. Föreläsningarna kan handla om allt från barn och unga med cancer till de fysiologiska aspekterna och senaste rönen inom cancerforskningen.
  • En föreläsning eller ett föredrag med om temat passar till åtskilliga verksamheter. Det passar till dig och din verksamhet där medarbetarna behöver få större kunskaper om cancer eller där det är önskvärt att få ett inifrånperspektiv på hur det är att ha haft cancer och överlevt svår sjukdom.
Fråga om pris och datum