Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Svensk kultur

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet svensk kultur. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Svensk kultur

  • Föredrag om svensk kultur kan handla om många olika saker. De kan handla om betydelsefulla personer som t.ex. Astrid Lindgren, men kan också beröra svensk historia, konst, musik eller integration. Det kan även vara föredrag om de svenska traditionerna. Vad gör vi och varför gör vi det?
  • Föredrag om svensk kultur kan också diskutera hur vi gör i mötet med andra kulturer, både på samhällsplan och i vårt privatliv. Vilka traditioner förs vidare i en familj med olika kulturbakgrund och vilka blir överflödiga? Och hur kombinerar man kulturtraditioner i en familj där föräldrarna har sin kultur från ett annat land och barnet växer upp i Sverige?
  • Svensk kultur är ett vitt begrep. Det finns möjlighet för att få ett informativt föredrag om vårt lands kultur, eller ett med ett mer debattskapande upplägg.