Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Föreläsare om Mat & dryck

Mat & dryck är ständigt något som diskuteras i vårat samhälle. Det förs ständiga debatter om vad och hur man ska äta, att kunna unna sig, om ett glas rödvin är bra för hjärtat eller inte. De flesta strävar efter att vara sitt hälsosammaste jag, men det har olika innebörd från person till person. I föreläsningar om ämnet kommer vi med den senaste forskningen och hjälper dig få insyn på hur sunda dina matvanor är och väcker ett intresse för att testa nytt.

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Alla föreläsare om mat & dryck (26)

Hjälp mig att välja
no-image

Josse Haamer von Hofsten

Josse Haamer von Hofsten är miljörättsjuristen som bestämde sig för att satsa på sitt intresse för barn och näringslära. Idag inspirerar hon vuxna och barn till matglädje och utbildar i hälsa och miljö!

no-image

Ann Söderlund

Ann Söderlund är en mångfasetterad och omtyckt mediepersonlighet med lång erfarenhet som bland annat programledare, författare och bloggare.

no-image

Anna Bergholtz

Anna Bergholtz är är en garanterad ögonöppnare som genom sitt unika perspektiv som blind hjälper dig att se med nya ögon och ger dig kunskap och insikter som når både hjärta och hjärna!

no-image

Niklas Kämpargård

Niklas Kämpargård är föreläsare och skrivande fotograf med fokus på krisberedskap, prepping och semester på hemmaplan. Specialområden som kommit att ha stor betydelse under kommande samt pågående kriser.

no-image

Johan Rosenlind och Lotta Fritzdorf

Författarna Johan Rosenlind, som står bakom "Vår tid är nu" och Lotta Fritzdorf talar om hur serien kom att bli den succé den är idag och hur de nu författar thrillers som speglar samhällets ömma punkter.

no-image

Fredrik Paulún

Sveriges mest kända näringsfysiolog, entreprenör, hälsoexpert och en av landets mest meriterade föreläsare inom kost.

no-image

Victoria Voss

Forskare inom hållbar och hälsosam mat vid Stockholm Resilience Centre som brinner för miljöfrågor.

no-image

Anders Oskarsson

Anders Oskarsson är mästerkonditorn som föddes till att skapa konstverk i form av bakverk

no-image

Tina Nordström

Karismatisk och glädjespridande kock som blev "Mat-Tina" med hela svenska folket har föreläsningar om hållbar matglädje.

no-image

Lykke Littorin

Lykke Littorin är kostrådgivare och premium manager med spännande föreläsningar om hälsa och kost ur ett helhetsperspektiv

no-image

Tareq Taylor

Uppskattad och flitigt anlitad föredragshållare, där mat och kärlek ständigt möts och förenas!

no-image

Blossom Tainton

Hälsoprofilen Blossom Tainton får dig att tänka ett varv extra om hälsa och motiverar dig att ta hand om dig själv!

no-image

Maria Ahlsén

Hitta rätt i tränings- och kostdjungeln med konkret fakta, låt forskningen tala för sig själv.

no-image

Jessica Norrbom

Fysiolog och forskare med föreläsningar som reder ut vad som är myter och vad som är fakta kring hälsa och träning.

no-image

Frank Erichsen

Känd från TV-programmet "Hundra procent bonde". Frank Erichsen visar fördelarna med det enkla livet och varför han valt det.

no-image

Richard Tellström

Måltidsforskare, Sommarpratare och känd från Historieätarna. Richard visar vägen till en billigare, hälsosammare och miljövänligare kost.

no-image

Jan Tern

Stressexperten, friskvårdsutvecklaren och hälsoinspiratören Jan Terns föreläsningar ger förståelse för hur man skapar balans och når sina mål i livet - samtidigt som man undviker stress och utmattning.

no-image

Kajsa Bergqvist

Förbundskapten för svenska friidrottslandslaget, fd höjdhoppare och uppskattad föredragshållare i ämnen som mål, träning, motivation, prestation och HBTQ frågor.

no-image

Jonas Colting

Elitidrottare med inspirerande föreläsningar som ger ett helhetsperspektiv på hälsa, välmående och träning.

no-image

Mårten Nylén

Hälsogurun Mårten Nylén ger dig ett helhetsperspektiv på hälsa och framgång. En riktig motivations- och inspirationsboost!

no-image

Erik Haag

Tv- och radioprofil, regissör och författare som kan bokas som både föreläsare och konferencier till ert event.

no-image

Camilla Rova

Inspiratör inom hälsa och personlig utveckling. Camilla Rova visar enkla medel för att åstadkomma positiv förändring i ditt liv.

no-image

Lotta Lundgren

Programledare, författare och expert på matkultur med föreläsningar om arbetsglädje och medarbetarskap

no-image

Stefan Nilsson

Trendexperten Stefan Nilsson går på djupet av vad trender och tendenser säger om oss människor och vår samtid.

no-image

Christian Bitz

Forskare och nutritionist

no-image

Alexandra Pascalidou

Journalist, programledare, författare och människorättsaktivist som föreläser om viktiga och aktuella samhällsfrågor

Mat & dryck
Mat & dryck
5 av 5 stjärnor

"Jättebra service, snabba svar på frågor och trevligt bemötande"

Region Stockholm

Om ämnet: Mat & dryck

  • Föreläsningar om mat & dryck kan bland annat handla om gastronomi, kosthållning, vin m.m. Det är ett brett ämne som berör allt från hälsa och njutning till konst och kultur.
  • Föreläsningarna kan ta upp barns matvanor, både hemma och på skolan. Vad betyder egentligen kosten för inlärningen hos barn och unga?
  • Ämnet kan också användas som del av en teambuilding, där en kock skapar ramarna och deltagarna får testa nya roller!
Fråga om pris och datum