Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Tankens kraft

Känner du ibland att någon läser dina tankar eller att du får någon att göra något genom att bara tänka på det? Det är mycket som sker telepatiskt. Men hur mycket kan man lita på det? Få hjärnkoll på tankens kraft och myter och fakta om det genom att boka en föreläsning via Athenas. Vi har föreläsare som talar inspirerat om ämnet och som engagerar publiken.  Vill du boka en föreläsare om tankens kraft men vet inte vem du ska välja så kan du enkelt kontakta oss så återkopplar och hjälper dig så fort vi kan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Tankens kraft, vår egen mentala förmåga och inställning, är kanske något av det mest underskattade verktyg vi har. Många motionerar flera gånger i veckan för att hålla kroppen frisk och trimmad, men hur mycket tid lägger vi egentligen på mental träning?
  • En sundare inställning och “bättre” tankar kan öppna upp för helt nya möjligheter, både privat och på arbetsplatsen. Det börjar med att identifiera vilka tankar det är som håller dig tillbaka.
  • Föreläsningar om tankens kraft lägger emfas på hur viktig vår mentala inställning faktiskt är för vår hälsa och framgång. De bjuder på konkreta verktyg om hur du med enkla medel kan påverka ditt tankesätt redan i dag och ägnar sig åt verksamheter som önskar hållbara förbättringsstrategier.