Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Mental träning

Mental träning är en långsiktig plan för att må bättre. Det är allt ifrån olika träningar man kan göra eller bara sitta och måla. Syftet är att öva upp önskade tankar och beteende. Man kan säga att det främst handlar om att ’tänka rätt’. Boka en föreläsare om ämnet och få koll på vart begreppet kommer ifrån och hur man kan applicera det i sin vardag. Om du har svårt att välja vilken föreläsare du vill ha kan vi hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just det du söker.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Mental träning kan antingen handla om konkreta övningar eller teoretiska redskap genom en föreläsning där man görs uppmärksam på nya sätt att tänka på. Det har visat sig vara en essentiell ingrediens för den personlig utvecklingen.
  • Mental träning kan vara nyttig både på individplan och för verksamheter och organisationer. Då man främjar anställdas förmåga att tänka alternativt skapas också en innovativ miljö för gruppen.
  • Föreläsningar om mental träning ägnar sig åt verksamheter som önskar att styrka de anställdas förmåga att tänka på nya sätt – och tillhandahåller nyttiga redskap i det syftet.