Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Livspusslet

Hur får man Livspusslet att gå ihop? Barn, skola, relationer, jobb- hur ska man hantera tiden och vad ska man prioritera? Främst handlar det om att sålla ut sånt som inte behövs i våra liv och lägga all kraft och tid på det som betyder något. Men hur vet man vad man ska prioritera? Få hjälp att lägga pusslet med en föreläsning från Athenas. Kicka in våra talare eller kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt talare till ditt event!


Om Livspusslet

  • Ordet “livspussel” togs in i Språkrådets nyordslista år 2007. Det är ett uttryck för alla de delar av vardagslivet man måste förhålla sig till och få ihop för ett fungerande liv. Vi har alla många olika sysselsättningar som pockar på vår uppmärksamhet; arbete, barn, träning, vänner, skola, matlagning m.m.
  • Ämnet är otroligt populärt, då vi är många som stundtals upplever oss otillräckliga när tiden inte räcker till allt det vi borde göra varje dag. Hur ska man ha tid att uppfostra sina barn, tänka på sin och deras hälsa, jobba heltid och ta hand om vänskapsrelationer och sin gamla mamma samtidigt? Och hur ska man göra allt detta och samtidigt ha tid att sova en full natt så att man orkar göra om det nästa dag igen?
  • Föreläsningar om livspusslet tar upp dessa ständigt återkommande dilemman och hjälper oss att identifiera tidstjuvar, lägga ett hållbart schema och få koll på prioriteringarna. En föreläsning om livspusslet är givande för var och en av oss som känner att det är långt otillräckligt med 24 timmar på ett dygn. Boka en föreläsning och minska vardagsstressen!