Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Möteskultur

Sverige har bara fler och fler möten och möteskulturen måste därmed bli bättre. Många upplever att den mesta tiden är bortkastad tid när de har möten, ändå spenderar de flesta ungefär 30% i olika möten och chefer desto mer. För att få till ett lyckat möte ska alla känna sig involverade, samt att mötet måste ha ett mål och struktur. Många menar också att möten bidrar till en ökad demokrati på arbetsplatsen och att alla ska kunna känna sig involverade. Boka en föreläsning och lära dig hur man har ett lyckosamt möte för att göra möten innehållsrika och givande. Boka redan idag via oss på Athenas! 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Vet har alla varit på ett dåligt, ineffektivt möte. Tyvärr finns det många av dem. Ofta kommer man igång för sent, antingen på grund av att någon kommer för sent, eller att tekniken strular. Eller så blir man kvar alltför länge för att diskutera de avslutande öppna frågorna.
  • En sund och välplanerad möteskultur kan många gånger vara en väsentlig hjälp. Man kan spara mycket tid och därmed bli långt mer effektiv. Kanske kan man också bli bättre på att lyssna på varandra och hitta gemensamma lösningar.
  • Föreläsningar om möteskultur handlar om hur man blir bättre på att genomföra möten, bibehålla fokus och undvika för många förseningar eller dålig stämning. Dessa föreläsningar är relevanta för verksamheter, både i den privata och offentliga sektorn.