Laddar innehåll ...

Föreläsare om Media

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet media. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Media

  • Här finner du föredrag om media och press, som är en grundläggande del av det moderna samhället. Här debatteras, informeras och argumenteras. Media används i en lång rad sammanhang, inom politiken, marknadsföring och kultur.
  • Media och press spelar en enorm roll i förmedlingen av olika synpunkter och personer. I Sverige har en stor del av mediedebatten handlat om yttrandefriheten och dennes eventuella begränsningar.
  • Föreläsningar om pressen ger en inblick i mediernas vardag och bidrar med redskap till hur man kan göra sig hörd i pressen och positionera sig själv eller en verksamhet i media.
  • Föreläsningarna om media och press ägnar sig åt dem som arbetar inom media som vill bli skarpare på en eller flera punkter, men de passar också verksamheter eller grupper som önskar en inblick i arbetet med media.