Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Media

Via Media kan information snabbt nå ut till folk, speciellt i dagens samhälle med sociala medier. Medier började redan användas på tidigt 1900-talet i form av radio och tv, men nu idag med sociala medier sprids informationen mycket fortare till fler personer. Boka en föreläsning och lär dig hur man kan använda olika medier på bästa sätt för att gynna din verksamhet på bästa sätt. Kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till event! Kolla gärna in profiler nedan under tiden så återkopplar vi så fort vi kan!


Om Media

  • Här finner du föredrag om media och press, som är en grundläggande del av det moderna samhället. Här debatteras, informeras och argumenteras. Medier används i en lång rad sammanhang, inom politiken, marknadsföring och kultur.
  • Media och press spelar en enorm roll i förmedlingen av olika synpunkter och personer. I Sverige har en stor del av mediedebatten handlat om yttrandefriheten och dennes eventuella begränsningar.
  • Föreläsningar om pressen ger en inblick i mediernas vardag och bidrar med redskap till hur man kan göra sig hörd.
  • Föreläsningarna om ämnet ägnar sig åt dem som arbetar inom medier som vill bli skarpare på en eller flera punkter, men de passar också verksamheter eller grupper som önskar en inblick i arbetet med medier.