Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Stärker arbetsgrupper och vässar dina ledaregenskaper

Elizabeth Kuylenstierna - Författare, professionell coach och krishanterare

Elizabeth Kuylenstierna

Professionell coach och författare som hjälper människor att komma närmre varandra för att skapa något större och bättre

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elizabeth Kuylenstierna

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Elizabeth Kuylenstierna kan vända negativt till positivt och öppna kommunikationskanaler mellan dig och dina kollegor. Hon är en flitigt anlitad föreläsare både i Sverige och utomlands som sammanfogar grupper, gör chefer till bättre ledare och motiverar människor till att utnyttja sin fulla kapacitet. Boka en inspirerande föreläsning som lockar ut det där lilla extra ur dig som privatperson, chef eller medarbetare!

Elizabeth Kuylenstierna är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Som terapeut, krishanterare, författare och UGL-handledare har hon en unik möjlighet att se människan, ledaren och gruppen ur flera olika perspektiv. Hon stärker arbetsgrupper och vässar chefers ledaregenskaper genom handledning inom konflikthantering, bemötande och kommunikation.

Kommunikation är ett slags mellanmänskligt kitt som genomsyrar alla aspekter av livet. Elizabeth Kuylenstierna har ett helhetsperspektiv på kommunikation och lyfter frågor som rör det goda mötet, arbetsglädje, ledarskap, teambuilding, konflikt- och krishantering. Till hennes författade böcker hör bl.a. ”Good enough”, ”Tala är guld” och ”Framgång med feedback”.

Konflikter är en naturlig följd av att olika människor arbetar tillsammans. Vi uttrycker oss på olika sätt och har våra egna rutiner och föreställningar om vad som fungerar bäst. Här kan Elizabeth Kuylenstierna hjälpa grupper, chefer och medarbetare att flytta fokus från konflikterna till ett respektfullt bemötande och en öppen kommunikation. Då minskar missförstånden samtidigt som trivseln och effektiviteten ökar. Det märks på resultaten när alla trivs på jobbet – och faktiskt förstår varandra!

Elizabeth Kuylenstierna brinner för att göra skillnad. Därför engagerar hon sig ofta genom olika samhällsuppdrag och i verksamheter som för henne närmare människor. I sina föreläsningar, utbildningar och workshopar tar Elizabeth Kuylenstierna ofta avstamp i sina erfarenheter från människomöten och livet självt. Hon har ett stort intresse för mental träning och kan väcka motivationen inom dig som får dig att leva och prestera till fullo, både privat och på jobbet.

Elizabeth Kuylenstierna kan bokas som föreläsare, utbildare eller moderator.

Foto: Mats Bäcker

Visa föreläsningar med Elizabeth Kuylenstierna

  Världens bästa chef

  • Nästan vem som helst kan bli utnämnd till chef, men bara en ledare lyckas få med sig sina medarbetare. Den chef som kan växla mellan olika ledarskapsstilar och vinna personalens förtroende har allt att vinna.
  • Elizabeth Kuylenstierna delar med sig av erfarenheter från sina år som ledarskapscoach och chefsutbildare. Du får med dig handfasta tips på hur du går från att “bara” vara chef till att bli en riktig ledare som får dina medarbetare och din verksamhet att växa.

  Världens bästa arbetsglädje

  • Tänk dig ett företag där varje medarbetare kommer till jobbet fylld av energi och fast besluten att göra sitt bästa för att bidra till ökad arbetsglädje, motivation och ett lysande resultat. Ingen i personalen kommer bara för att få en månadslön och söndagsångest finns inte ens i deras vokabulär. Tänk om det företaget vore ditt!
  • Elizabeth Kuylenstierna kan ge dig och din verksamhet en skjuts närmare målet. Under denna föreläsning får du ta del av erfarenheter från hennes arbete med olika arbetsgrupper, och du får med dig massor av smarta tips och handfasta verktyg på ur vi kan bli stoltare medarbetare som har roligt på jobbet tillsammans.

  Världens bästa kommunikation

  • Trots alla kommunikationskanaler som finns i dag uppstår det fortfarande konflikter och missförstånd som stjäl tid och pengar. Hur kan det vara så svårt att få folk att förstå vad man menar?
  • Lär dig hur man får fram ett budskap, blir en bättre lyssnare och vågar säga det man egentligen menar. I den föreläsningen visar Elizabeth Kuylenstierna hur man med små medel och enkla metoder kan bygga goda relationer mellan kollegor, som i sin tur leder till ett smidigare samarbete, högre effektivitet och bättre resultat.

  Världens bästa feedback

  • Flockdjuret inom oss behöver bekräftelse och en känsla av tillhörighet. Feedback är en motivationsgnista och ett kvitto på att vi har blivit sedda. Flera studier har visat att de mest lönsamma företagen också är de som ger mest feedback. Men rädslan för att göra andra upprörda eller skapa dålig stämning hämmar många arbetsplatser från att skapa effektiva återkopplingsrutiner.
  • Elizabeth Kuylenstierna vänder på perspektivet: i själva verket är all feedback en önskan om att fortsätta samarbetet, men med några förbättringar inför framtiden. Hur kan det vara dåligt? Boka en föreläsning som gör dig bättre på att både ta och ge feedback, och märk hur du, dina kollegor och hela verksamheten växer tillsammans!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elizabeth Kuylenstierna

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Elizabeth Kuylenstierna