Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Inlärningsförmåga

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet inlärningsförmåga. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Inlärningsförmåga

  • Vi lever i kunskapssamhället Sverige, där utbildning är av stor betydelse. Det förväntas i princip att de flesta invånare utbildar sig på ett eller annat sätt, och därför har vi också en generellt hög utbildningsnivå.
  • I ett samhälle med så stort fokus på utbildning blir frågan om inlärningsförmåga ytterst relevant. Vi är alla olika individer som alla lär oss saker på olika sätt och olika lätt. Vilken inlärningsförmåga vi har kan alltså i stor grad handla om vilken undervisningsform vi tar del av.
  • Föredrag om inlärningsförmåga kan ge konkreta råd om hur inlärningsförmågan kan förbättras, inom utbildningssektorn eller i arbetslivet. “Hur blir vi bättre på att lära oss?” är en frågeställning som är relevant för oss alla.