Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Tidshantering

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet tidshantering. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Tidshantering

  • Tidshantering handlar om att använda tiden på bästa sätt. Det är ett viktigt redskap för ledare, medarbetare och privatpersoner för att identifiera vad tiden egentligen används till och hur man kan få den att räcka till bättre. Det kan till exempel handla om ineffektiva möten eller ett ständigt surfande på sociala medier som “äter” tiden – tid man hade kunnat använda till någonting roligare eller mer produktivt.
  • Föreläsarna inom tidshantering är experter på effektivitet. De kan tala om olika aspekter av tidshantering, såsom disciplin, prokrastinering, ledarskap och studieteknik.
  • Föreläsningarna om tidshantering passar företag och organisationer som vill effektivisera sin verksamhet. De fungerar också utmärkt på till exempel skolor, som hjälp till stressade studenter. Föreläsningarna bjuder på nyttiga verktyg som gör att vi får mer gjort på kortare tid, blir bättre på att hålla deadlines och får tid över till att slappna av.