Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Mindfulness

Mindfulness handlar om att komma in i nuet och bli uppmärksam av den spirituella världen. Oftast sker detta via meditation. Detta tycker många leder till minskad stress, ångest och nedstämdhet. Vissa menar att det också hjälper mot sömnproblem och minskar smärta. Boka en föreläsning om ämnet och lär dig hur man hamnar i lugnet och hur man får en rutin och börjar utöva meditation som en del av det vardagliga livet.


Om Mindfulness

  • Mindfulness är förmågan att vara närvarande i ögonblicket – att vara fullt uppmärksam och medveten om nuet. Mindfulness härstammar ursprungligen från buddhismen, men har blivit mycket populär och nått andra målgrupper de senaste åren, kanske på grund av det stigande antal stressdrabbade vi ser i samhället.
  • Genom träning kan du bli bättre på att vara närvarande i ögonblicket. Mindfulness är ett mycket efterfrågat ämne, och folk efterlyser redskap för hur man ska lyckas hantera många saker på en gång utan att drabbas av stressymptom.
  • Föreläsningar om mindfulness ägnar sig åt verksamheter som önskar förebygga stress hos sina medarbetare. Ofta ingår en rad övningar i föreläsningen så att alla har chansen att testa effekterna av mindfulness.