Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Invandring

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Invandring. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Invandring

  • Invandring och integration är några av de mest omtalade ämnena och debatteras ofta inom politiken. Under de senaste åren har de tagit upp allt mer plats i debatterna, och är några av de ämnen som samlar flest människor till evenemang.
  • Föreläsningarna om invandring och integration fokuserar ofta på ett speciellt område. Det kan handla om invandringens utmaningar och möjligheter, integration på arbetsplatsen eller i skolan, framtidens integration eller vara en personlig berättelse.
  • Föreläsningarna om invandring och integration passar utmärkt till skolor, arbetsplatser, offentliga instanser eller som bidrag inför en debattkväll.