Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Språk

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet språk. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Språk

  • Språk och språkvetenskap eller lingvistik är grundläggande vetenskaper för alla nationer. Språket och dess betydelse och härstamning är fundament för en nationell förståelse och historia och därför är ämnet både viktigt och omdebatterat.
  • Föreläsningar om språk och lingvistik kan antingen vara i form av diskussion om språkets betydning och utvecklingen av detta, eller mer verksamhetsinriktat där det kan användas för att ändra en grupps språkliga formuleringar och därmed förbättre kommunikativa egenskaper.
  • Föreläsningarna ägnar sig väl till verksamheter, studiegrupper eller andra samlingar som ser ett värde i språket som ett verktyg till ökad förståelse och förbättrad kommunikation.