Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Omorganisering

Ska du och ditt företag göra en Omorganisering som inte känns helt organiserad och klar? Då kan en föreläsning om ämnet hjälpa för att styra upp allt och minska stressen som kan uppstå. Ibland måste man göra förändringar för att man växt eller för att man ska få ett nytt upplägg, eller helt enkelt bara för att det behövs. Men med förändring blir det alltid en stress, och det är så mycket nytt på samma gång. Hör av er till oss på Athenas så ger vi i rådgivning i vilken talare som passar just ert event! 


Om Omorganisering

  • Alla organisationer och företag går igenom förändringar. Det kan vara att man vill förändra sig inifrån organisationen för att optimera sin verksamhet, eller att man vill anpassa sig till yttre förhållanden som förändras. I bägge fall krävs det en omorganisering.
  • Omorganisering består av många element som ska klaffa för att det ska gå smidigt och effektivt. Ibland räcker det med att byta lokal eller ändra sin marknadsföring, ibland måste kanske hela organisationens grundidé omvärderas och attityder bland ledare och medarbetare ändras för att omorganisationen ska få önskad effekt.
  • Föreläsarna som talar om omorganisering kan ta upp ämnets praktiska och mentala aspekter, och ge smarta tips för att det ska gå så smidigt som möjligt. De kan också visa vikten av omorganisering och när en sådan skulle vara nödvändig.
  • Föreläsningarna om omorganisering passar alla slags företag, organisationer och verksamheter. Både ledare och medarbetare får viktig kunskap om när och hur de kan omorganisera sin egen verksamhet.