Blogg

Magnus Helgesson – sommarläsning i hängmattan

Tillbaka till blogg

1. juli 2022

Nu får du ta del av en digital sammanfattning av Magnus Helgessons bok “Äg ditt liv – Annars gör någon annan det”.

Magnus Helgesson är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och mentala coach, och är dessutom grundaren bakom den framgångsrika restaurangkedjan Harrys. Under de senaste åren har han hjälpt företagsledare, idrottare och enskilda personer att förstå sina mänskliga behov, hitta svaren på sina egna frågor och hjälpt till att bryta mönster för att nå framgång – att äga sitt liv fullt ut. Klicka här för att läsa.

I dagarna har Magnus släppt en ny version av sin uppskattade digitala coachingsutbildning IF SHAC™. Samma upplägg som när han coachar one to one, men med inspelade utbildningsmoduler i videoformat med kompletterande utbildningsmaterial. Håll utkik i hans sociala kanaler! Utbildningen är dessutom ett perfekt komplement till höstens föreläsning eller workshop. Kontakta oss på Athenas så kan vi berätta mer om hur ett upplägg kan se ut.

Självklart ska du även passa på att lyssna till Magnus berättelse om sin väg till framgång! Magnus medverkanden i två avsnitt i “Framgångspodden”, samt hans uppskattade samtal med Kristin Kaspersen i “Nyfiken På”… De är inte bara inspirerande – de är även underhållande och lärorika. Finns där poddar finns.

Glad sommar önskar Magnus och Athenas!

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.