Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Image

Hur vill du bli uppfattad eller hur vill du att ditt företag ska uppfattas? Att ha eller skapa en Image är viktigt för att tydligt skapa en bild av vad man är eller vad man säljer. Hur skapar man då en representativ bild av sig själv eller företaget? Lär dig hur du ska bygga upp ditt varumärke med en föreläsning från oss på Athenas! Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt talare i en pris klass som passar just ditt evenemang! 


Om Image

  • En av de nyaste trenderna inom företagsvärlden är ett genomgående fokus på image och socialt ansvar. Det är ofta en lyckad image som får ett företag att stå ut bland sina konkurrenter, och allt fler verksamheter använder mer resurser på att stärka sin image bland annat genom att ta ett större socialt ansvar.
  • Ett företags image kan stärkas genom donationer till välgörenhet, ett större miljötänk och en omtanke om både medarbetare och samhälle. Föreläsningarna om image har blivit allt mer populära bland verksamheter, till öppna arrangemang och till större konferenser med fokus på trender och innovation.
  • Föreläsarna som talar om image är några av landets bästa föreläsare och experter inom ämnet. De bjuder på konkreta råd, egna erfareneter och förslag på kampanjer.