Laddar innehåll ...

Föreläsare om Image

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Image. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Image

  • En av de nyaste trenderna inom företagsvärlden är ett genomgående fokus på image och socialt ansvar. Det är ofta en lyckad image som får ett företag att stå ut bland sina konkurrenter, och allt fler verksamheter använder mer resurser på att stärka sin image bland annat genom att ta ett större socialt ansvar.
  • Ett företags image kan stärkas genom donationer till välgörenhet, ett större miljötänk och en omtanke om både medarbetare och samhälle. Föreläsningarna om image har blivit allt mer populära bland verksamheter, till öppna arrangemang och till större konferenser med fokus på trender och innovation.
  • Föreläsarna som talar om image är några av landets bästa föreläsare och experter inom ämnet. De bjuder på konkreta råd, egna erfareneter och förslag på kampanjer.