Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Koncentration

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet koncentration. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Koncentration

  • Koncentration är när man riktar sin uppmärksamhet åt en specifik sak åt gången och håller sig fokuserad på omständigheter omkring den detaljen. Koncentration är essentiellt för att kunna lösa uppgifter på ett tillfredsställande sätt och lära sig nya saker.
  • När man har problem med att hålla uppmärksamheten riktad åt ett håll och lätt distraheras talar man om koncentrationssvårigheter. De kan vara övergående och bero på dålig sömn, näringsfattigt kosthåll, trötthet, missbruk eller mer permanenta p.g.a. diagnoser som ADHD.
  • Föreläsningar om koncentration kan vara en stor hjälp till alla som vill finslipa sina arbetsmetoder och nå större framgång genom ökat fokus. De är relevanta för allt från idrottare till skolungdomar och företagsledare.