Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Inspirerande och konkreta råd om allt som rör föräldraskap

Leg. sjuksköterska, barnmorska och psykoterapeut

Louise Hallin

Leg. sjuksköterska och psykoterapeut som ger konkreta råd till föräldrar om föräldraskapets svårigheter och glädje.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Louise Hallin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Louise Hallin, känd från bl.a. succépodden Kära Barn, är utbildad sjuksköterska, barnmorska, psykoterapeut och har en gedigen erfarenhet av att guida föräldrar och barn genom de viktigaste åren i livet. Hon erbjuder skräddarsydda föreläsningar, workshops och frågestunder där hon delar med sig av smarta tips och konkreta råd om allt gällande föräldraskap. Trots? Gråt vid läggdags? Dåligt samvete? Inga problem är för stora eller små att fråga om och du är garanterat inte ensam! Glada barn = glada föräldrar som mår bättre och orkar fungera som bäst på jobbet!

Få har lika stor erfarenhet av att jobba med föräldrar och barn som Louise Hallin. Med gedigen utbildning, yrkeserfarenhet och människokännedom hjälper hon oss att hitta vägar till sunda relationer, konstruktiva mönster och positiv utveckling.

Redan 1971 var Louise Hallin färdigutbildad som både sjuksköterska och barnmorska. 1985 startade hon Sveriges första privata mödravårdscentral, Munkbrons MVC, med fokus på att undervisa i mer naturliga förlossningar med mindre komplikationer. Hon läste vidare till psykoterapeut med specialisering inom barn- och ungdomspsykiatri och driver egen klinik sedan 2003.

Louise Hallin är en flitigt anlitad rådgivare och expert som vi känner igen från bland annat Vardagspuls i TV4, Knattetimmen i SR och poddarna Kära barn och Barnvagnspromenader. Hon är även författare till ett antal böcker, bl.a. “Överlevnadstips för småbarnsmamman”.

I sina föreläsningar kan Louise Hallin ta upp barns utveckling i olika stadier, anknytningsprocessen under de tre första viktiga åren, konkreta vardagstips till föräldrar och även tala om de vuxnas liv med barn och dess svårigheter såsom skilsmässa, depression och missbruk.

Louise Hallin ger en stadig grund att stå på i ett annars så stormande flöde av information och mer eller mindre begrundade åsikter. Hennes föreläsningar innehåller ofta en omfattande frågestund där åhörarna har möjlighet att ställa personliga frågor.

Boka Louise Hallin hos Athenas!

Visa föreläsningar med Louise Hallin

  Att vara förälder – och orka fungera som bäst på jobbet

  • Glada barn = glada föräldrar som är friskare och orkar fungera som bäst på jobbet.
  • Louise Hallin erbjuder skräddarsydda föreläsningar, workshops och frågestunder där chefer, ledare och medarbetare får stöd i sin roll som förälder. Det bjuds på konkreta tips och nyttiga råd på ett vardagsnära och underhållande sätt.
  • En föreläsning med Louise Hallin:
   – Har hög igenkänningsfaktor – du är inte ensam! Många föräldrar brottas med samma utmaningar och frågor.
   – Lockar till många skratt
   – Ökar kunskap och insikt om barns utveckling och beteende
   – Minskar oro och därmed risk för stress och ohälsa
   – Ger svar på frågor om “hur det är att vara förälder”
   – Får medarbetarna (föräldrarna) att slappna av
  • Efter en föreläsning med Louise Hallin kommer du att känna dig glad, lättad och fylld av energi. Du kommer att ha fått med dig massor av tips, idéer och smarta förklaringar. Oron minskar och både välmåendet och orken på jobbet ökar!
  • Föreläsningarna kan handla om barns utveckling i olika stadier av uppväxten. Spädbarnsåldern, “trotsåldrar”, tonår och vikten av anknytning. Det bjuds alltid på konkreta tips på hur du kan tänka och göra som förälder för att orka fokusera, må bra och fungera som bäst på jobbet.

  En annorlunda kickoff med Louise Hallin

  • Ta del av en annorluda kickoff tillsammans med Louise Hallin! Fokus kan ligga på hur man balanserar familjeliv med arbete, barn-föräldrar eller relationer i allmänhet.  Kickoffen skräddarsys efter dina önskemål och behov.

  Andra skräddarsydda föreläsningar

  • Anknytningsteori och mentaliseringsutveckling
  • Utvecklingspsykologi (0-5 år)
  • Skolbarnsutveckling (6-12 år)
  • Tonåringar (13-18 år)
  • Utvecklingspsykologi (0-18 år)
  • Vuxenproblem såsom skilsmässa, depression och alkohol
  • Regelbunden frågestund på arbetsplatsen
Skicka en oförpliktande förfrågan på Louise Hallin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Louise Hallin