Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Cross-cultural

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Cross-cultural. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Cross-cultural

  • Världen blir allt mindre i och med globaliseringen. Under en dag kan vi prata och göra affärer med människor över hela världen, och då gäller det att förstå varandras kulturer så att det inte uppstår onödiga missförstånd. Det är här begreppet cross-cultural kommer in – läran om hur man förstår och överbrygger skillnader mellan olika kulturer.
  • Föreläsningarna inom ämnet cross-cultural kan ta upp skillnader och likheter inom bland annat kommunikation, retorik och pedagogik olika kulturer emellan. Du kommer att få redskap till att förstå andra kulturer och lära dig hur människor från andra kulturer ser på ditt sätt att uttrycka dig – både verbalt och non-verbalt.
  • Föreläsningarna passar alla som är intresserade av olika kulturer och hur ens eget beteende uppfattas i andra kulturer. De kan vara ett bra redskap för privatpersoner – och inte minst företag – som vill ta språnget ut i världen och vill att det skall gå så smidigt och effektivt som möjligt.