Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Automatisering

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet automatisering. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Automatisering

  • Automatisering eller automation innebär att man överlåter ett arbete åt en maskin. Ett bra exempel kan vara den gamla tidens vindmöllor eller väderkvarnar där vi lät vinden driva kvarnen i stället för att själva stå och mala.
  • I dag har automatisering kommit att stå för framtiden. Vi använder i hög grad automatisering inom IT och elektronik, produktion och industri och många verksamheter är beroende av en hög hastighet och effektivitet för att kunna hänga kvar på den internationella marknaden.
  • Föreläsningar om automatisering går djupare in på vilka områden vi kan effektivisera genom automatisering, vilka tekniker som väntar i framtiden och hur vi kan utveckla nya styrsystem som är oberoende av mänsklig kontroll. Detta spännande ämne rör alla som vill ta en titt in i framtiden och som är måna om att vara del av en verksamhet som hänger med!