Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Attrahera invånare, besökare och investeringar till din plats

Helena Nordström

Helena Nordström

Helena Nordström är en av Sveriges främsta experter inom platsmarknadsföring. Hon berättar om teori, trender och inspirerande exempel på smart platsmarknadsföring som ger effekt.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Helena Nordström

  • Lär dig utveckla din plats och öka dina investeringar med platsmarknadsföring
  • Få konkreta exempel och insikter som stärker er destination och era arbetsgivare som helhet.
  • Ta del av Helena Nordströms tips och inspirerande exempel.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Helena Nordström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Helena Nordström är TEDx-talare och författare till första svenska handboken inom platsmarknadsföring. Redan 2003 studerade hon bilden av Sverige utomlands och hon har jobbat som marknadschef på Destination Jönköping där hon skapade stor uppmärksamhet med framgångsrika kampanjer.

Idag driver Helena tillsammans med sin kollega Anna bolaget Placebrander. Helena har jobbat med ett 40-tal platser i deras arbete med att attrahera invånare, besökare och investeringar. Helena är vid sidan av Placebrander också styrelseordförande i en digitaliseringsbyrå och det digitala perspektivet finns alltid med som en viktig grundbult i Helenas föredrag. Hon har vidare lett utbildningsprogram för personer i ledande position på destinationsbolag, kommuner och regioner.

Därför ska du boka Helena Nordström

  • Lär dig utveckla din plats och öka dina investeringar med platsmarknadsföring
  • Få konkreta exempel och insikter som stärker er destination och era arbetsgivare som helhet.
  • Ta del av Helena Nordströms tips och inspirerande exempel.

Hur attraherar du invånare, besökare och investeringar till din plats? Oavsett om din plats är ett besöksmål, en stad, en kommun eller en region så är det platsmarknadsföringens gyllene formel du behöver förstå. Platsmarknadsföring skiljer sig en del från marknadsföring av produkter och tjänster – något som Helena Nordström beskriver på ett konkret och målande sätt i sina föreläsningar.

Helena Nordström delar med sig av de senaste trenderna, framgångsfaktorerna och inspiration för att ditt företag ska lyckas med platsmarknadsföring på bästa sätt. Innehållet i Helenas föreläsningar blandas upp med tips och inspirerande exempel.

Helena erbjuder föreläsningar inom platsmarknadsföring, hur du attraherar talanger till din plats och trender i besöksnäringen.  Lär dig utveckla dina affärer och förbättra ditt varumärke med Sveriges främsta expert inom platsmarknadsföring.

Boka en inspirerande föreläsning med Helena Nordström idag, för att utveckla erat företag och öka investeringarna till er plats.

 

Visa föreläsningar med Helena Nordström
Helena Nordström föreläsning

Konsten att marknadsföra en plats

Allt fler platser, städer och regioner satsar allt mer på att utveckla och marknadsföra sig för att generera fler talanger, besökare och investeringar – och en del gör det riktigt bra. Lär dig mer om konsten att skapa attraktion kring en plats och inspireras av goda exempel från världens hörn. Du får ta del av de senaste trenderna, framgångsfaktorer och inspiration. Efter föredraget har du fått tips på hur du kan ta dig an jobbet att marknadsföra din plats.

Vad är platsmarknadsföring?

En grundläggande genomgång kring vad platsmarknadsföring är. Hur skiljer det sig från annan marknadsföring? Vilka är framgångsfaktorerna? Hur kan samverkan mellan offentliga, privata och ideella krafter se ut? Vi ger dig teorierna men också inspirerande exempel som tydliggör hur just ni kan jobba med platsmarknadsföring i framtiden. Om ni vill kan vi också gå igenom framgångsfaktorer för att lyckas mäta effekterna av sin platsmarknadsföring.

 Att attrahera talang till din plats

För att attrahera talanger till sin plats krävs att såväl arbetsgivare som platsen är attraktiv och medvetet arbetar med att skapa en relation med talangerna. Inspireras av konkreta exempel på talangmarknadsföring och få insikter som stärker såväl era arbetsgivare som er destination som helhet.

Trender i besöksnäringen

Vårt resande påverkas starkt av trender runtomkring oss och olika trender skapar olika reseanledningar och beteenden. I föredraget går vi igenom vilka trender som lyser starka just nu och hur kan de komma att påverka just er.

Helena Nordström håller skräddarsydda föredrag efter kundens behov och önskemål.  Kontakta oss för att veta mer om Helena eller boka en föreläsning.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Helena Nordström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Helena Nordström