Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Trolleri

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet trolleri. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Trolleri

  • Kära barn har många namn: trollkarlar, trollkvinnor, magiker, illusionister och mentala manipulatörer. Med sitt trolleri och sina magiska tricks har de underhållit oss ända sedan tidernas begynnelse och de verkar bara öka i popularitet.
  • Trolleri kan förekomma i alla dess former – allt från minimalistiska tricks på gatan till stora shower med imponerande specialeffekter. Oavsett vilket gäller det att den som håller i underhållningen är fingerfärdig och skicklig på att läsa av sin publik.
  • Här hittar du föreläsare som jobbar med att underhålla och skapa effektfulla illusioner inför en alltid lika förundrad publik.